Úgy tűnik, hogy a frissítések sok játékost visszahoztak a Battlefield 2042-be, de még így is kevesebb a játékost, mint a Battlefield 1 esetében.

Nehéz olyan játékot mondani az elmúlt időszakból, ami olyan hatalmasat bukott, mint a Battlefield 2042. Oké, oké, a Cyberpunk 2077 megjelenése is nagy káosz volt, de a legutóbbi frissítésekkel már egészen összeszedte magát a CD Projekt RED címe. Vagyis már nem érdemes elkerülni a játékot. Ugyanez azonban nem mondható el a Battlefield 2042-ről, ami nemrég számtalan javítás és a Season 1 tartalomfrissítés mellett is gyengén muzsikál.

A BF2042 átlagos játékosszáma még mindig kevesebb, mint a BF1-ben.

A Zero Hour végre a múlt hónapban elindult, és valóban sok játékos gondolta úgy, hogy ad még egy esélyt a címnek. A cikk írásának pillanatában (a Steam Charts adatai szerint) a Battlefield 2042-vel az elmúlt 24 órában 5,883 játékos játszott egyidőben.

Talán emlékeztek arra, hogy áprilisban ez a szám kevesebb volt, mint ezer, szóval ahhoz képest egész jók a számok: ötször annyian játszanak mostanában.

Ez az szám azonban nem olyan lenyűgöző akkor, amikor megnézzük a Battlefield 1 hasonló adatait. A BF1 2016-ban jelent meg, a franchise 10. játékaként. Az elmúlt 24 órában 8,480 egyidejű játékost pörgette, a 2018-as Battlefield V-öt pedig még ennél is többen, 16070-en. Azért a különbség elég egyértelmű.

A hét végére valószínűleg a Battlefield 3 játékosszáma is megugorhat, köszönhetően a július 17-én megjelenő Reality Modnak, ami fantasztikusan néz ki.

Erről itt olvashatsz bővebben:

Lenyűgözően valósághű a Battlefield 3: Reality – Már a héten megjelenik

 

https://leet.hu/hutes/

×