Az új Battlefield 3 dizájn-átalakítás annyira lenyűgöző, hogy te sem akarod majd kihagyni.

Ha elvakult Battlefield rajongó vagy, akkor van esély arra, hogy hallottál már a Battlefield 2 Project Reality modjáról (nem módjáról). A rajongói mod célja az volt, hogy valósághűbb környezetet hozzon el a játékban, valamint hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek a csapatmunkára, mint az alapjátékban. A mod rendkívül sikeres volt, aminek hatására egy másik csapat nekilátott ugyanennek a Battlefield 3-hoz. Az év elején mutatták be az első képeket a projektből, ami a Reality Mod nevet kapta.

A Reality Mod csapata most egy friss előzetest mutatott be, a megjelenési dátummal együtt.

 

„Hét év fejlesztés, több mint 80 közreműködő. Amit elértünk, az abszolút őrület” – áll a videó leírásában. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy július 17-én végre kiadhatjuk a BF3: Reality Modot!”

„Srácok, megmentettétek a Battlefield franchise-t! Nincsenek szavaim arra, amit elértetek. Egyszerre látszik a technikai csoda és a szeretet a játék iránt! Találkozunk a csatatereken” – írta egy rajongó.

„Szó szerint olyan, mint egy valóra vált álom” – írta egy másik izgatott Battlefield játékos.

Ha te is szeretnéd kipróbálni a BF3: Reality modot, szükséged lesz az játékra, és minden DLC-re, eredeti, megvásárolt formában. Tehát az ingyen letöltött verzió nem jó. Steam vagy Origin változat kell. Amellett, hogy a Battlefield 2042 még csak most kezd éledezni, kiváló szórakozás lehet a BF rajongók számára. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Nem a multi miatt lesz érdemes megvenni a következő Battlefield játékot

 

 

https://leet.hu/hutes/

×