Megérkezett tegnap a legújabb FIFA frissítés, na meg este 19 órakor a tartalomra is rálökött még egy hullámot a kanadai fejlesztőcég.

Megérkezett tegnap a legújabb FIFA frissítés, na meg este 19 órakor a tartalomra is rálökött még egy hullámot a kanadai fejlesztőcég. A baj csak az, hogy ismét porszem került a gépezetbe, ugyanis nem minden újdonság villant fel a játékosok kliensében.

Történt ugyanis, hogy Correa Moments lapja beragadt, így nem jelent akkor, amikor a fejlesztők szerették volna. A lapstatisztikákkal foglalkozó oldalak, mint például a Futbin, viszont lejelentették a kártya érkezését.

 

Az argentin támadó SBC lapja arcpirítóan erősnek tűnik, pláne egy Engine-nel megtámogatva. Az összes Shooting statja megfelelő helyen áll, pláne úgy, hogy 5 csillagos gyengébbik lábat is kapott. Az Engine kimaxolja a gyorsaságot, a labdavezetést, valamint a passzok terén is kiváló boostot kínál, ezzel akár 97-es összértékű támadóvá avanzsálva Correát.

Ha az árcédula megfelelő, érdemes lesz kivenni a lapot, Flashback Isco és TOTS Felix mellé kiváló lehet. Csak ezúttal jelenjen is meg a játékban…

×