Gyorsan szalad az idő, jövő héten már a frissítés pontos ütemtervét is megkaphatjuk.

Gyorsan szalad az idő, hiszen már lassan 3 hete, hogy megérkezett a Warzone és Vanguard negyedik közös szezonja a szerverekre. A fejlesztők hosszú ideje két nagy szakaszra bontják fel az egyes szezonokat, melyeket a Reloaded frissítés vág ketté. Ezek a csomagok általában rengeteg újdonságot tartalmaznak, így garantáltan felrázzák a játék életét a megérkezésük után. Most, hogy a játékosok egy kicsit kezdik megszokni a Season 4-gyel debütált játékelemeket, tárgyakat és az új pályát, egyre többször merül fel, hogy mikor érkezhet és mit tartalmazhat a fentebb említett Season 4 Reloaded.

Nézzük is, hogy mit tudhatunk eddig erről a frissítésről!

Az érkezése

A Warzone Reloaded frissítések a negyedik-ötödik hét közepén szoktak megérkezni a Vanguard és Warzone szerverekre. Várhatóan ezúttal sem lesz ez másképp, így a játékosok július 26-ára és 27-ére számíthatnak. Nagy eséllyel ezúttal is a késő délutáni időpontot célozzák meg a Warzone fejlesztői, az elmúlt szezonok során szinte kivétel nélkül 18 és 19 környékén nyomta meg a nagy piros gombot a Raven Software. Egy potenciális csúszás mindig ott lebeg a levegőben, ám remélhetőleg erre most nem lesz szüksége egyik fejlesztői gárdának sem.

Új fegyverek

A Season 4 startkor publikált fejlesztői roadmap jó barátunk lehet ilyenkor, hiszen a szezon közben megérkező újdonságok egy része is szerepel ezeken a képeken. A fejlesztők természetesen mindig készülnek valamilyen meglepetéssel, ahogy a kötelező nerf és buff körök sem maradhatnak majd ki a sorból.

Új fegyverek biztosan érkeznek, hiszen ezekről már bővebben is szót ejtett a Raven Software csapata. Az egyik ezek közül egy AR lesz, mely a Vargo 5 nevet viseli. A fegyver kiemelkedő tűzgyorsasággal, gyors újratöltéssel és viszonylag kellemes visszarúgással vonzaná magához a játékosokat. A Season 3 és 4 során debütált újdonságokból kiindulva az első héten biztosan kap egy combosabb nerfet is.

 

Melee eszköz nélkül sem maradunk, hiszen a T alakú „Push Dagger” képében egy igazi közelharci fegyverrel bővül a repertoár. Vanguard meccseken már találkozhatunk vele, ám a Warzone játékosoknak nagy eséllyel a Reloaded frissítésig ki kell húzniuk.

A többi újdonság

Nem a Call of Duty szériáról beszélnénk, ha nem érkeznének új kozmetikai csomagok a szezon második felében. Ezúttal kollaborációs szettek termelhetik tonnaszámra a pénzt, a fejlesztőknek a Terminator franchise tulajdonosaival sikerült megegyezniük. Stallone után Schwarzenegger is megérkezhet a három szigetre, a T-800 és T-1000 modellek biztosan külön szettet kapnak.

Rebirth Island szigetére visszatérhetnek az élőhalottak, a roadmapen szerepelt egy „Rebirth of the Dead” LTM ikon is, mely exkluzív játékmódra utalhat. Az Iron Trials továbbfejlesztett változata, a Titanium Trials: Endurance is megérkezik majd a Reloaded csomagot követő Playlist frissítésben. Az LTM korábbi változatai is nagy sikert arattak, így feltehetőleg ezúttal is sokan kipróbálják majd az új szabályokkal tarkított módot.

Melyik újdonságot várjátok a legjobban?

Villámgyors pusztító?! – Az elfeledett MW SMG a jelenlegi felhozatal egyik legjobbja

https://leet.hu/hutes/

×