A közösség fogadtatása meglepően pozitív.

Az első M.U.T.E Protocol névre hallgató Rainbow Six eseményt 2020 augusztusában startoltatta el a Ubisoft fejlesztői csapata. Alapvetően szerették az FPS lövölde rajongói, ám az első pár nap után szünetet kellett tartania a játékosoknak egy idegesítő in-game bug miatt. A programozók pár nap alatt fixálták az előnyhöz juttató hibajelenséget és folytatódhatott a móka.

A fájlok alapján a Y7S2 eseménye a M.U.T.E. Protocol: Flesh and Metal nevet viseli majd, ám a korábbi szabályok módosultak és úgy tűnik, hogy egy új pálya adhat otthont az eventnek. A skineket akkor még csak kis kártyákon tekinthettük meg, ám a tegnapi szivárgásnak köszönhetően immár magasabb felbontású képeken is megvizsgálhatjuk az érkező újdonságokat.

Nézzük is, hogy milyen új skinekkel érkezik az esemény!

A fenti galériát ezúttal is faievy-nek köszönhetjük, csakúgy, mint a tegnapi Y7S4 szivárgások egy részét. A közösség meglehetősen pozitívan fogadta a fenti skinek érkezését, úgy tűnik, hogy a Ubisoft ismét tetemes pénzmennyiséget lapátolhat majd be az esemény alatt. Természetesen a régi skinek is visszatérnek, így ha annak idején lemaradtál róluk, akkor most bepótolhatod. A szabályokat és a skineket már ismerjük, egyedül a M.U.T.E. Protocol: Flesh and Metal kezdetének dátuma ismeretlen, az adatbányászok tippje alapján körülbelül 2-3 hét múlva veheti kezdetét az in-game móka.

Brutális gadgettel érkezik – Teljes pompájában is megtekinthetjük a R6S Y7S4 Operatorát

https://leet.hu/hutes/

×