Minden jel erre utal, az Epic Games sosem tesztel véletlenül.

Nem titok, hogy az Epic Games folyamatosan kísérletezik a fájlokban, melyekből nem biztos, hogy minden át is jut az éles ágba. Az elmúlt években találkozhattunk olyan skincsomaggal is, mely közel két évig ott lapult a Fortnite-ban, illetve a Chapter 3 elején debütált újdonságok nagy részére is készültek már az adatbányászok jóval a hivatalos bejelentés előtt.

A Fortnite free-to-play modellje miatt igazán fontos elemei a játéknak a kozmetikai tárgyak, ezekből származik a bevétel jelentős része. Az alap skineken kívül a legnagyobb fejlesztést a fegyverekre, tárgyakra és járművekre helyezhető textúrák, a wrapek jelentették.

Úgy tűnik, hogy hamarosan újabb kategória érkezhet a Fortnite-ba!

A Charm kategóriát több játékban megtalálhatjuk, elég csak a PUBG-re, a Rainbow Six Siege-re vagy épp a Warzone-ra gondolni. Fegyverekre szerelhető kis csecsebecsékre, kulcstartókra kell gondolnunk, melyek fel tudják dobni a játékosok szettjeit. Míg a fent említett játékokban az FPS nézetek dominálnak, addig az Epic battle royale címében csak TPS-ben lövöldözhetünk.

Shiina a legfrissebb Fortnite frissítésben is utalást talált arra, hogy a Charmok továbbra is aktív fejlesztés alatt állnak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy pár héttel ezelőtt egy potenciális FPS nézet nyomaira is bukkantak az adatbányászok, könnyen lehet, hogy az Epic Games két legyet ütne egy csapásra. TPS nézetben nem sok értelme lenne ezeknek a kiegészítőknek, de egy frissen bevezetett belsőnézet utat nyithatna a Charmoknak és azok eladásának. Azon sem lepődnénk meg, ha ez a két fejlesztés lenne a Season 4 újdonságainak alapja.

Sokkal több Steam Deck érkezik, de “gyengébb” modelleket kapnak többen is

https://leet.hu/hutes/

×