Tovább bővül a dinamikus helyszínek listája.

Az Epic Games a Chapter 3 Season 3-ban ismét jelentősen alakított a pályán, a leglátványosabb terület egyértelműen a sziget nyugati részén elhelyezkedő Reality Falls lehet ebben a szezonban. Régóta tudjuk azonban, hogy az óriás fa terjeszkedése dinamikus, már két helyszínt is elértek a mágikus gyökerei. Az érintett POI-kban egy különleges szabály érvényesül, melynek köszönhetően egy-egy meccsen négy, eltérő változat köszönthet vissza ránk.

Kiderült, hogy melyik három POI lehet még érintett!

 

A hétvégén ismét hódító útjára indult a Reality Bloom, a következő célpont pedig Sleepy Sound lesz. Amint eléri a városkát a fa, az alábbi hatásokra kell majd számítanunk:

  • Frontier
  • Coliseum
  • Coral
  • Neo

A fenti, Twitter üzenetbe ágyazott videóban meg is tekinthetjük, hogy pontosan hogy is fog majd kinézni az akkor már Sleepy Shrubs néven futó helyszín. Az elkövetkezendő időszakban még legalább két város részesülhet hasonló kezelésben a fejlesztők részéről. Az egyik Condo Canyon, míg a másik a Pókember franchise által ihletett Daily Bugle lesz.

A dinamikus környezetnek köszönhetően a szezon végére igazán változatos lehet majd a sziget, gyakorlatilag minden meccsen egy kicsit más pálya köszönt majd vissza a játékosokra. A közösség szerint az óriásfa terjedésének nagy hatása lesz a Season 4 térképére is, ám erre utaló jelek még nincsenek a fájlokban.

https://leet.hu/hutes/

×