Rendhagyó sufnituningon szakadunk a röhögéstől! Ha ma csak egy videót nézel meg, ne keress tovább, mindenképpen EZ legyen az!

Már több mint kétmillióan látták azt a YouTube-videót, amin Teenenggr szó szerint lóvá tesz egy íróasztalt. A jól átgondolt küldetéssel az volt a célja, hogy felpörgesse kicsit a RDR2 néha tényleg soha véget nem érő utazásait.

Forrás: Rockstar Games

A játék a postakocsival és a vasúttal egy idő után felgyorsítja a történéseket, de ha nincs pénzed jegyre, tök mindegy, hogy találsz-e állomást a közelben: lóval kell nekivágnod a vadnyugatnak. Ha már egyszer sokat ülünk a nyeregben, miért ne legyen átélhetőbb az egész?

Íme, az akaraterő győzelme a dögunalam felett!

A gamer barkácskirály hidraulikus lábakat szerelt az íróasztal alsó sarkaira, majd írt egy kódot, ami a játékkal szinkronban vágtázásra bírja a szerkezetet. De mi lesz a monitorral és a billentyűzettel?!

„Hm, hová is tettem a ragasztószalagot?”

 

Teenenggr nem először lepi meg sufnituning videóval a gamereket: korábban rezgőmotort és mechanikus fegyverhangot kiadó egeret készített – jegyzi meg a GameStar. Kommentben egyébként „rendelést” is felvesz: folyamatosan várja az ötleteket, hogy mit dobjon össze legközelebb. Neked mi jut eszedbe először?

HASZNOS tippekért viszont minket keress:

Kellene pár extra képkocka? – Így tuningolhatod egy kattintással az Nvidia videókártyád

 

×