Hamarosan elkezdődik a Vodafone nagy technológiai átállása, ami alatt szünetel pár szolgáltatás. Némi gond most is akar, de kompenzálnak.

Ahogy arról még június közepén beszámoltunk, a Vodafone-UPC integráció utolsó részeként július közepéig informatikai átállást végez a szolgáltató. Ahogy akkor azt egy közleményben írták, ennek következtében elérhetetlenek lesznek egyes szolgáltatások. Hozzátették azt is, hogy az átállás ideje alatt a hívások indítása és fogadása, SMS küldés és fogadás, adathasználat, valamint az otthoni (TV, vezetékes internet, telefon) szolgáltatásokban NEM lesz kimaradás. Az átállás más szolgáltatásokra vonatkozik inkább, mint a számlabefizetés, ügyintézési lehetőségek, melyek megszűnnek július 11-16 között.

Ám még az átállás előtt jelentkeztek problémák.

Ahogy arról a 24.hu is beszámol, annak ellenére, hogy a mobilos ügyfeleket érintő átállás még el sem kezdődött, máris több felhasználó panaszkodott valamilyen hibáról. Többek között a feltöltőkártyás egyenlegek kapcsán történnek furcsa anomáliák, például a mínusz egyenleg látható, vagy éppen egy nulla. Többen számoltak be arról, hogy az egyenleges hibásan látható, persze ettől még a szolgáltatás működik.

Fotó: HWSW

Kompenzálás

A kellemetlenségek miatt a Vodafone szeretné kárpótolni az ügyfeleket, így azok, akiknek nincs korlátlan adatforgalmuk, ingyen plusz netet kapnak. Ez egészen pontosan 10 GB extra adatmennyiséget jelent, amit mindenki ügyfél július 11-ig tud aktiválni, és 30 napig lehet felhasználni.

Ezt láttad már?

Valahogy így: jön az élőszereplős Death Note a Stranger Things alkotóitól!

 

×