Bár nagyon várós a Call of Duty: Modern Warfare 2, előrejelzések szerint az Elden Ring lesz a 2022-es év legkelendőbb játéka.

A legújabb, és egyben nagyon várt Call of Duty játék, a Modern Warfare 2 október 28-án érkezik, a rajongók pedig láthatóan nagy felhajtást csapnak körülötte. Naponta érkeznek a friss infók a játékról, és a szintén nagyon várt Warzone 2-ről. Joggal feltételezhető, hogy a játékból nagyon sokat ad majd el az Activision, ám egyáltalán nem biztos, hogy az év legjobban fogyó játéka lesz.

Úgy tűnik, hogy az Elden Ring idén minden más játékot beelőzhet.

Egy videojátékokkal foglalkozó elemző, Mat Piscatella (köszi NPD) azt jósolta, hogy az Elden Ring lesz 2022 legkelendőbb játéka az Egyesült Államokban, megelőzve a szintén várva várt God of War : Ragnarököt (megjelenési dátum itt), a Pokémon Scarlet and Violetet, és igen, még a Modern Warfare 2-t is.

Ha ez valóban így lesz, akkor a 2022-es év lesz a harmadik, hogy nem a Call of Duty áll a legkelendőbb videojátékok listájának élén. Ettől függetlenül persze továbbra is az USA egyik legkeresettebb címe. Nyilvánvalóan ez fantasztikus eredményt jelentene az Elden Ringet fejlesztő FromSoftware számára.

Az Elden Ringből március végéig 13,4 millió példányt adtak el.

Ez azért is hatalmas szám, mert a Bandai 4 millió példányt jósolt. Összehasonlításképpen a Dark Souls 3-ból 10 millió példány kelt el. Az Elden Ring egyébként már majdnem önmagában elérte a teljes Dark Souls franchise összértékesítésének majdnem felét (beleértve a Demon’s Souls-t is), ami 27 millió példány.

Kétségtelen, hogy ezek az számok az év előrehaladtával még nagyobbak lesznek. Más kérdés persze, hogy valóban a csúcson marad-e az Elden Ring, amikor megjelenik a God of War: Ragnarök és a Modern Warfare 2?

Ezt láttad már?

Bejelentették az új Division játékot – Ilyen lesz az ingyenes Division Resurgence

 

×