Akár a meccs végkimenetele is múlhat egy-egy ilyen hibán.

Az utóbbi időkben a Warzone közösség szinte csak a Season 4 nerfekkel törődött, úgy tűnt, hogy el is felejtették az új map megérkezését, miután múlt héten Rebirth Island visszatért a Playlistekre. „Szerencsére” Fortune’s Keep hírt adott magáról a hét közepén, ám sajnos nem a legjobb értelemben. Az új, kisebb pályán korábban már találkozhattunk olyan bugos helyekkel, melyeket a játékosok a saját hasznukra tudtak fordítani, ezúttal azonban áldozatait szedi a frissen debütált sziget.

Óvatosan Fortune’s Keep dobozaival és szűk helyeivel, örökre a pálya rabjai maradhatunk!

Final circle, I got wrecked by a prone block. Took cover from an AS, resulting in an L. from CODWarzone

Az elmúlt napokban a játék közösségi oldalain egyre többen panaszkodtak hasonló hibajelenségre, Gerbrytonnak végre sikerült videón is megörökítenie a problémát. Éppen egy doboz mögé akart elrejtőzni, amikor a pálya fogságba ejtette és meg sem tudott mozdulni többé az utolsó körben. A felvételen jól látható, hogy gyakorlatilag a meccs végkimenetele múlt ezen a hibán, így csak a második helyet csíphette el, esélyt sem adott neki a Warzone.

A kommentek között több megerősítő mondatot is olvashattunk. Volt olyan, akit az út mellett húzódó padka ejtett rabul, míg másokra a Winery területén található óratorony csapott le kegyetlenül. Egyelőre egy félig-meddig működő megoldást találtak a játékosok: stimet kell használnunk, ha a fentihez hasonló állapotba kerülünk, ám ez sem menti meg minden esetben a meccsünket. Reméljük a fejlesztők hamarosan reagálnak ezekre a hibákra.

Hivatalosan is bejelentették a God Of War Ragnarök megjelenési dátumát

 

Borítókép: YouTube

×