A SignalRGB tovább bővítette az amúgy sem szerény támogatását.

Az elmúlt években az RGB eszközök aranykorukat élik, hála a gamer társadalomnak. Alapvetően két táborra oszthatjuk fel a játékosokat, az egyik oldal legszívesebben a fehér világításokat is kikapcsolná, míg a másik azt szereti, ha az egész szoba szivárványszínben úszik. Úgy tűnik, hogy most ők járhatnak jól, hiszen Redditen egy olyan fejlesztés tört utat magának, mely a Valorant és a Rainbow Six Siege rajongóknak is kedvez.

Nézzük is, hogy mire képes a SignalRGB!

Developed an LED integration for Rainbow Six Siege and it works for Razer, Logitech, Corsair, etc. Looking to add some more useful effects. Suggestions are appreciated! from Rainbow6

A Rainbow Six Siege subredditjén tűnt fel kilenc napja a projekt, majd szerda délután már a Valorant támogatás is implementálásra került a SignalRGB névre keresztelt programban. A működése egyszerű:

  • A SignalRGB egy applikáción belül támogatja a népszerű periféria- és hardvergyártók RGB szabványait, így egyszerre tudja vezérelni az egerünket, billentyűzetünket, okoségőinket, LED szalagokainkat vagy épp a gépünk ARGB ventilátorait.
  • Ez önmagában sem hangzik rosszul, ám a játéktámogatásoknak hála nem csak statikusan teszi ezt, hanem reagál a különböző in-game eseményekre. Plant után piros fényárban úszhat az egész ház, Sova ultinál pedig szinte úgy érezhetjük, hogy a kilőtt nyilak a szoba falába csapódnak.

A támogatott kiegészítők listáját az alábbi linken érheted el, magát a programot pedig itt tudod letölteni. A fejlesztők azt javasolják, hogy a telepítés előtt lőjünk ki minden olyan programot melyek a ventilátorokat vagy az RGB eszközöket vezérlik.

Bemutatkozott az új ROG Phone 6 és 6 Pro gamer okostelefon

×