Van élet a Star Wars-on és a Marvelen túl: kliséromboló felnövéstörténet, horrordoku, felnőtt rajzfilm és új krimisorozat is jön!

Hihetetlen, de még csak három hete elérhető hazánkban a Disney+. Többnek tűnik, hiszen sokat nézzük (egyelőre) és hirtelen hanyagolni kezdtünk miatta más szolgáltatókat. Ez nyilván nem marad így, hiszen Miki egér videótékája még az újdonság erejével hat, de ilyen baromi erős kínálattal kétségtelenül nem nehéz hengerelni. Jó látni, hogy erős pozíciója ellenére (a Netflix veszteséges, az HBO Max épp’ összeolvad) sincs fukarkodás az új tartalmakkal.

A hercegnő (július 1.)

Joey King szép nagyot nőtt a Démonok között óta. Dominic Cooper nem is nagyon tudja megzabolázni, sőt, örül, ha nem nyírja ki, hadseregestől. Ritkán látni ilyen tökös-mókás valamit. Taposs a gázba:

Igazi amerikai horror story (július 6.)

Ahogy az előbbi, ez is Hulu produkció, ami a Disney+ Sztár szekciójába költözik (a 20th Century Fox kínálatával egyetemben), viszont nem játékfilm, és nyomokban sem emlékeztet az American Horror Story-ra. Dokumentumfilm-minisorozat, amiben a ma felkerülő első három rész az 1972-ben eltűnt Steven Stayner hátborzongató történetét dolgozza fel.

Vigyázz, ufók! – 3. évad + Bob Burgerfalodája – a film (július 13.)

Az előbbiről szerintünk annyi is elég, hogy a Rick és Morty alkotóinak új rajzfilmsorozata. Bob egész estését meg már eleve nagyon vártuk! „Sex sells, baby”:

Gyilkosság a vadonban + Los Angeles: A halál városa (július 20.)

Szintén a Hulu-ról átemelt doku tartalmak: előbbi a nemzeti parkokban történt gyilkosságokat dolgozza fel, míg utóbbi a 70-80-as évek Angyalok városában garázdálkodó sorozatgyilkosai után kutat.

Under the Banner of Heaven (július 27.)

Bár ugyanezen a napon kerül fel egy új High School Musical produkció is, arról a cím alapján rögtön mindenkinek van valami fogalma. Az Under the Banner of Heaven viszont talán a legvártabb krimisorozat a Mindhunter óta – Andrew Garfield-del, Sam Worthington-nal és Daisy Edgar-Jones-szal a főbb szerepekben. Jó hír, hogy az egészet bedarálhatod, mert Netflix-stílusban felteszik az összes epizódot. Az FX szériája az 1984-es évbe, egy anya és lánya meggyilkolásának sztorijába enged betekintést.

 

Imádjuk az újat, de van az a klasszikus, ami verhetetlen:

A Birodalom Visszavág a legnézettebb film a magyar Disney+-on

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×