Tűkön ülve vártuk a hétfőt, ugyanis ilyenkor az EA Sports mindig új Upgrade csomagokkal jelentkezik.

Tűkön ülve vártuk a hétfőt, ugyanis ilyenkor az EA Sports mindig új Upgrade csomagokkal jelentkezik. Most is kaptunk egy 81+ Player Pick lehetőséget, amit bármennyiszer teljesíthetünk, valamint jött egy új 85+x5 csomag is, ami papíron nagyot ígér.

A gond csak az, hogy a visszajelzések szerint az új Shapeshifters lapok súlyozása közel sem olyan jó, mint az eddigi hullámból elérhetőké volt. Ebben valószínűleg közrejátszik az is, hogy ezúttal Hero lapokat pakoltak meg a fejlesztők, amiknek egyébként is sokkal ritkábbak, mint a Gold Rare lapok.

A nagyobb adatbányászok ilyenkor mindig arra kérik a követőiket Twitteren, hogy osszák meg a nyitásaikat, ezzel is ízelítőt adva azoknak, akik vacillálnak a teljesítésen.

 

Nos, sajnos a legtöbben tragikus nyitásokat jeleztek vissza, pusztán csak egy-két felhasználónál bukkantak fel a hőn áhított zöld kártyák.

De talán nem is ez a legnagyobb szívfájdalom, tekintve, hogy csupán csak egy 84-es összértékű keretért egyből 5 darab 85, vagy annál jobb értékű kártyát kapunk. A probléma az, hogy még mindig kritérium az In-Form, vagy a TOTS lap, ami már lassan teljesen eltűnik a piacról. Az egekbe emelkedtek az árak, utánpótlás pedig nincs.

Abban bíztunk, hogy a ma estével jön egy újabb garantált TOTW csomagot adó SBC, ám ez elmaradt, így ismét maradt a klubunk megtizedelése, vagy az értékes Coinok ráfordítása a kulcslapokra.

Ennek tekintetében nem tűnik „megérősnek” az új 85+x5, nem nagyon lehet olcsón megúszni.

Ezt olvastad már?

Ez hogy sikerült? – Íme 5 balszerencsés gól a FIFA 22-ből!

 

×