Sokan viccnek gondolták a napokban felbukkant leaket.

Az elmúlt napokban egyre több pletykát olvashattunk a Rainbow Six Siege következő szezonjaival kapcsolatban. A Y7S3 korábbi pletykáit egyre több fájl erősíti meg, míg a Y7S4 ügynökével kapcsolatban is érkeztek friss információk. Kiderült, hogy ő lehet a játék első 4 Speed Operatora, illetve megismerkedhettünk a loadoutjával és a gadgetjének működésével is. 

Különleges kollaborációval bővülhet a játék!

A Rainbow Six Siege az elmúlt időszakban egyre jobban kezd a Fortnite útjára lépni. Nem csak a korábban belengetett Battle Pass rendszer miatt mondhatjuk ezt, hanem az egyre több kollaboráció is erősen az Epic Games battle royale játékára emlékeztet. Elég csak a Yakuza skinekre, a Rick és Morty kozmetikai tárgyakra vagy épp a jelenleg is fájlokban bujkáló NieR: Automata Iana outfitre gondolnunk.

Éppen ezért nem is tűnt annyira elvetemült ötletnek, amikor a fájlokban egy WWE együttműködés nyomaira bukkant több adatbányász is. Azt hihettük, hogy a Y7S2.1 frissítésnek köszönhettük ezeket az információkat, ám jól látható a fenti tweetből, hogy a mostanában meglehetősen aktív „faievy” már lassan 10 napja húzta a közösség agyát. A képen Thorn operátort láthatjuk, a ruha ihletője pedig nem más, mint a WWE-ből ismerős Becky LynchA megjelenés időpontja még erősen kérdéses, könnyen lehet, hogy csak a következő szezonban változhatunk pankrátorokká.

×