Ki ne akarna egy olyan Xbox Series X konzolt, ami egyenesen egy ikonikus fegyver formáját vette fel. Mondjuk ezt legalább meg lehet emelni.

Kevesebb, mint egy hét van hátra és a mozikban is megnézhetjük a legújabb Thor filmet, a Thor: Love and Thundert, avagy magyarul, a Thor: Szerelem és mennydörgést. Ami azt illeti, nekem már meg is van a jegyem. Annak érdekében, hogy mindenki Thor hangulatba kerüljön, mindenki meglepett az Xbox. A hivatalos Twitter oldalon mutattak egy be egy különleges Xbox Series X külsőt.

A különleges Xbox úgy néz ki, mint Thor kalapácsa, a Mjölnir.

Ahogy a fenti képen látható, a konzol még fogantyút is kapott. Sajnos a konzol ezen változata nem vásárolható meg sehol, de egy nyereményjáték keretében egy szerencsés hazaviheti. Ehhez nem kell mást tenni, mint betölteni a 18. életévünket, követni a hivatalos Xbox Twitter fiókot és retweetelni a posztot a #ThorLoveAndThunderSweepstakes megjelöléssel. A cikk írásának pillanatában ezt már több mint 22 ezren tették meg.

A nyereményjátékra július 21-ig lehet jelentkezni.

 

Elvileg nincs akadálya annak, hogy a nyereményjátékra Magyarországról is jelentkezzünk, az Xbox erre korábban is lehetőséget kínált. Sajnos ennek a cikk írásakor nem tudtam utánanézni, mert a játék szabályzatának linkje nem működik, nem talál oldalt. Lehet, hogy ezt időközben javították, szóval ha teheted, kattints a bejegyzésben található linkre.

Ezt láttad már?

Érkeznek a pókfejek – Ezek a filmek és sorozatok jönnek az HBO Maxra júliusban

 

×