Az Epic Games ezúttal korrekt frissítéssel ajándékozta meg a közösséget.

Múlt hét közepén megérkezett Staging szerverekre a Fortnite v21.10-es frissítése. Ennek köszönhetően joggal várhatták a felhasználók, hogy az Epic Games hétfő este bejelenti az update érkezését, szokásos magyar idő szerint 10 órai kezdettel. Szerencsére nem kellett csalódnunk az óriáscégben, az elmúlt időszakban ritkán csúsztattak. Nézzük is, hogy a leakerek információi szerint mire számíthattunk a kedd délelőtti frissítésben:

  • Érkezhetnek további Battle Pass Super stílusok, hiszen egyelőre csak egy extra oldal található azon a fülön
  • A Naruto kollaboráció elemei is megérkeznek
  • Nyári tematikájú skineket is kaphatunk
  • Snap további stílusokkal bővülhet
  • Új heti küldetések érkezhetnek a játékba
  • A nyári eventtel kapcsolatos fájloknak is illene megérkeznie
  • A júliusi Crew Packról is időszerű lenne lerántani a leplet
  • Új vagy visszatérő fegyverre is számíthatunk
  • Véget ér az Aréna Pre-Season szakasza, immár értékes pontokért mehet a harc

Most, hogy délelőtt megérkezett a v21.10, érdemes megnéznünk, hogy mire bukkantak az adatbányászok az első pár órában.

Naruto Rivals

 

Ez volt a legbiztosabb pont a frissítésben, hiszen maga az Epic Games jelentette be a kollaborációt pár nappal ezelőtt Twitteren. Ezúttal sem kellett csalódnunk, egy rövidke bemutatóvideót kaptak a várhatóan csütörtökön megérkező újdonságok.

The Block szavazás

 

Az Epic Games a szezon elején bejelentette, hogy Tilted Towers környékén a játékosok Creative-ben elkészített helyszínei bukkanhatnak majd fel. Míg régebben az Epic Games döntötte el, hogy melyik újdonság kerül ide, ezúttal a játékosok szavazhatnak majd erről.

Érkezhet a Zero Build Team Rumble

Tovább fejlődik a Social menü

 

A frissítés megérkezését követően immár bekapcsolhatunk egy játékkereső módot is (Looking for Party), illetve különféle címkékkel is felruházhatjuk barátlistánkat.

Sawblade

 

A korábban csak pletykaszinten emlegetett fegyver is bekerült a játékfájlokba, könnyen lehet, hogy már a frissítés után is találkozhatunk vele, ha nem, akkor a jövő heti Content Update keretein belül élesíti az Epic Games.

Megérkeztek az extra Battle Pass stílusok

 

Nyári esemény – pályák

Az Epic Games javában készíti már elő a nyári eventet, a fenti pályákon biztosan küldetéseket kell majd teljesítenünk, de battle royale kihívásokra is számíthatunk.

Indulhat a grind

 

A várakozásoknak megfelelően a Hype pontok visszaálltak nullára. Azok a felhasználók, akik részt vettek a Super Hype Cupon megkapják a megszerzett bónuszpontokat.

Apróbb pályaváltozások

 

Logjam – Nosztalgiavonat

 

Logjam helyén minden játékban más környezet köszönt majd vissza ránk, Coral Castle, Lazy Lagoon, Colossal Coliseum és Wild West féle Tilted képében.

Tűzijátékos Flare Gun is érkezhet hamarosan

 

Darth Vader a szigeten

 

Darth Vader megérkezett a szigetre, ugyanolyan NPC Boss lesz, mint Mandalorian annak idején. A legyőzése után hozzájuthatunk a fénykardjához, ám nem lesz egyszerű dolgunk.

Melyik a kedvenc újdonságod?

“Pjú, pjú” – Ilyen a CS:GO, amikor profik a szájukkal imitálják a hangokat

×