Tegnap felkerült a Youtube-ra egy alpha-teszt videó a Call of Duty: Warzone mobilos változatáról. Elég jónak tűnik.

Nem panaszkodhatnak azok, akik szeretik a Call of Duty játékokat, mivel az elmúlt hetekben sorra érkeznek a hírek az újdonságokról. Közeleg a Warzone 4. évada, jön a Modern Warfare 2, a Warzone 2, sőt tesztelés alatt áll a Warzone mobilverziója is. Közben a már hivatalosan is bejelentett Project Aurora tesztelése is javában zajlik, bár még csak alpha verzióban élvezhető a játék.

Ettől függetlenül a most megjelent videó magáért beszél.

A játék mobil változatát az Activision még márciusban fedte fel, és bár még nincs hivatalos megjelenési dátum (sokan arra tippeltek, hogy idén jön), a hónap elején elindult a zárt alpha-tesztelés. Ezen ugye nem mindenki, csak a kiválasztottak tudnak részt venni, akik pedig kipróbálták már több videót is megosztottak róla. Köztük a YouTuber Papa Joe is, akinek a videóját pont a cikkünk írásának pillanatában tiltották le.

Természetesen több videós is tett ki videót a Warzone Mobile-ról, de ezeket az Activision sorra tünteti el. Amennyiben az alábbi videót már nem tudod megnézni, az emiatt van.

 

Bár a legtöbbünk még nem tud játszani a Warzone Mobile-al, az új Warzone pálya holnap jelenik meg, így talán ez segíthet enyhíteni a fájdalmat. Remélhetőleg a Warzone Mobile is még idén megjelenik.

Neked hogy tetszik?

Ha kell a loot – Ilyen a zsoldosokkal harcolós Warzone Cash Extraction event

 

×