Jövő héten már fejest is ugorhatunk az újdonságokba.

A Riot Games már a hét elején elárulta, hogy június 16-án este megismerkedhetünk az új Valorant pályával, a tartalomgyártók jóvoltából pedig némi gameplay-jel is gazdagodhatunk majd az elkövetkezendő időszakban. Szerencsére ezúttal sem kellett csalódnunk, szinte óramű pontosággal érkeztek a leleplező videók a Pearl névre hallgató nyolcadik pályáról és a brutálisra sikerült fizetős skincsomagról.

Nézzük is az újdonságokat!

 

Az új pályával kapcsolatban szinte minden régebbi szivárgás igaznak bizonyult. Az atmoszférájában különleges szerepet szánnak a víznek és teljes mértékben stimmel a lisszaboni helyszín is. A bemutató videóban ezúttal sem kellett csalódnunk, a fejlesztők hozták a korábban megszokott minőséget.

A játékosok első visszajelzései is meglepően pozitívak, szinte mindenki kivétel nélkül dicsérte a designerek munkáját a Twitter és Youtube kommentekben. Az azonban kétségtelen, hogy élesben kell majd bizonyítania a Pearl nevet viselő helyszínnek, addig minden csak spekuláció.

Prelude to Chaos

 

A Prelude to Chaos Bundle képében egy igazán ütős csomaggal gyarapodik a játék amúgy sem szerény felhozatala. Az alábbi fegyverekre kapunk friss textúrákat:

  • Melee
  • Vandal
  • Operator
  • Stinger
  • Shorty
  • Ajándék Gunbuddy és Spray

A fegyvereket három szinten fejleszthetjük és 3 extra variánst is feloldhatunk a pontjaink segítségével. A Bundle-ért 8700 Valorant pontot kell kicsengetünk, külön-külön 2175 VP-be kerülnek a fegyverek és 4350 VP-be a kard. A Pearl videó végén a korábban belengetett, június 22-ei időpontot is megerősítette a Riot Games, így jövő szerdán minden bizonnyal már az új szezonban lövöldözhetünk.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Profiknak készít egyedi PS5 kontrollert a Sony – Új funkciókat is kap

×