Az elmúlt időszakban kiszivárgott legendás játékosok mellett akadnak azonban még olyanok is, akikre szintén esély lehet, hogy akár FUT Hero-ként, akár Icon-ként érkezzenek a FIFA 23-ba.

Az elmúlt napokban többször számoltunk be arról, hogy a FIFA 22-ben elkezdődött FUT Heroes folytatódik a következő részben is, ráadásul új nevekkel. Olyan legendás játékosok érkezéséről tudni már, mint Kuyt, Crouch, Lúcio, Yaya Touré, Marchisio, Simeone és Márquez.

Észrevettetek egy olyan nevet, amit mi sem említettünk az előbb? Bizony, a Manchester United korábbi csillaga, Park Ji-Sung is benne lesz a FIFA 23-ban érkező FUT Heroes brigádban. Mostanra már elég nagyra nőtt az a csapat, akik debütálnak legendás speciális lapként a játéksorozat következő részében.

Forrás: Goal.com

Viszont, ha ez még nem lenne elég, időközben még egy játékosról látott napvilágot a hír, hogy tagja lesz az előbb említett listának. Ez a valaki a 2010-es VB-győztes spanyol válogatott védője volt, valamint pályafutása nagy részét szintén hazája bajnokságaiban töltötte. Ez a legendás játékos pedig nem más, mint

Joan Capdevila!

A Tweet-ben szereplő kártya értékei még csak előrejelzések, de az szinte biztosra vehető, hogy ő is tagja lesz a FUT Heroes brigádjának. Az előbb említetteken kívül azonban még számos olyan ikonikus játékos van, akiket a nagyobb FUT-Leaker-ek igencsak várnának, hogy megjelennek a FIFA 23-ban. Donk például készített egy listát ezekről a nevekről, hogy kikben lenne még meg az a potenciál, hogy szerepeltetni lehessen a következő részben, akár Hero-ként, akár Icon-ként. Nos, íme:

Ti mit gondoltok? Kik lesznek az új Icon-ok a FIFA 23-ban?

 

Kiemelt kép: Football Espana

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Íme 4 elvárás a FIFA 23 sikerességének érdekében!

 

 

×