Újabb információk érkeztek a hírhedt gadgetről.

Az utolsó pillanatos csúszásnak hála egyelőre még a Y7S2-es Rainbow Six Siege szezont sem élvezhetjük, ám az elmúlt napokban is folyamatosan érkeznek információk az elkövetkezendő időszakkal kapcsolatban. A GRIM kódnevet viselő Operatorról már azt hittük mindent tudunk, hiszen a loadoutját is ismerjük, ám úgy tűnik, hogy a friss fájloknak köszönhetően még jobban megismerhetjük.

Az eddigi információkat >ide< kattintva böngészheted át, megtalálod a teljes felszerelést és még néhány kiszivárgott képet. A gadgetje eddig sem hangzott gyengének, de könnyen lehet, hogy lassan az OP kifejezést is ráaggathatjuk, ha a fejlesztők nem finomítanak rajta az elkövetkezendő pár hétben.

Nézzük is, hogy mire kell számítanunk!

A veterán R6S leaker, lungu_19 tisztázta a közösség számára, hogy milyen mechanikával készülnek a Ubisoft munkatársai GRIM esetében. Az Operator egy launcher segítségével rengeteg apró drónt tartalmazó cannistert lő ki a pályára. Ha a védekező játékosok áthaladnak a drónokból álló felhőn, akkor tíz másodpercig pingeli őket a játék, teljesen valós időben. Azaz nem csak hozzávetőleges, fél/egy másodperces késéssel rendelkező információink lesznek a védekező játékosok helyzetéről, hanem teljesen pontos adatokkal rendelkezünk majd. Ráadásul, ahogy már említettük, nem is kell már a felhőben tartózkodniuk hozzá, elég ha áthaladnak rajta.

A közösség nem volt elragadtatva a fenti szivárgásoktól, ám mindenképpen érdemes lesz majd először in-game pillantást vetni az újdonságokra, mielőtt ítéletet hirdetnénk. Erre még körülbelül két hónapig nem lesz lehetőségünk, egyelőre a kedden elstartoló Y7S2-vel kell beérnünk.

Mi lenne, ha hirtelen ingyenes lenne a Rainbow Six: Siege?

×