Meglepően pozitív fogadtatásban részesült Grim a külföldi közösségi oldalakon.

A tegnapi nap folyamán csak néhány képet és szöveges leírást kaptunk a Y7S3 Operatoráról, ám szerencsére kedd estére ez megváltozott. Az adatbányászok „áldásos” munkájának köszönhetően szinte mindent megtudtunk Grimről, sőt, még egy képet is sikerült elcsípni a hírhedt gadgetjéről.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra Grim!

Zer0Bytes-nak hála immár teljes pompájában is megtekinthetjük a szingapúri származással büszkélkedhető Attacker Operatort. Ahogy korábban már sejthettük, tényleg egy 3 Speed 1 Health karakter lesz. A gadget képességéről már tegnap szót ejtettünk, gyakorlatilag egy mini robotokból álló, ideiglenes wallhacket adó felhőről beszélhetünk, melyről mozgókép nem, de állókép már szintén felszínre került:

Loadout

Bár a képminőség nem a legjobb, könnyen felismerhetőek a fegyverek:

  • Elsődleges fegyverek: 552 Commando és M1014, így több távolságon is magabiztosan bevehetjük majd az Operatort
  • Másodlagos fegyver: P226 – Néhány esetben P9-et említenek, de a többség az előbbire szavaz
  • Elsődleges gadget: Kawan Hive Launcher
  • Másodlagos gadgetek: Hard Breach Charge és Claymore

A fenti szivárgásokat összegyűjtő Reddit oldalon meglehetősen pozitív fogadtatást kapott az Operator, az utóbbi idők csalódottsága után kivételesen sok bizakodó hozzászólással találkozhat az ember. A hivatalos megerősítésre még egy szezonnyi időt várnunk kell, utoljára Year 5-ben szivárogtak ki ilyen hamar előzetes információk, melyek akkor is igaznak bizonyultak. Továbbra is érdemes pletykaszinten kezelni azért a fenti adatokat, a fejlesztők bármikor változtathatnak az elgondoláson.

Ezt kapod, ha visszacsábítod a már inaktív playereket a Siege-be

https://leet.hu/jbl-bt/

×