A Ubisoft most megjutalmazza azokat, akik inaktív játékosokat hoznak vissza játszani, sőt azok is kapnak valamit, akik emiatt visszatérnek.

Ahogy a Rainbow Six: Siege Facebook csoportban is látom, nagyon sok olyan játékos van, aki bár szereti ezt a játékot, valamiért az utóbbi időben nem igazán játszott vele. Sokan úgy érzik, hogy a játék már nem az, ami volt, valami más lett, valami elveszett, a sok-sok újítás és változás szerintük már nem vált a játék előnyére. A Rainbow Six: Siege 7. éve azonban rengeteg tartogat egy olyan programot is, amivel vissza szeretnék csábítani azokat a játékosokat, akik már lemondtak a címről.

Minden játékos, aki visszahoz egy inaktív playert, ajándék operátort és skint kap, sőt a visszatérők is kapnak valamit.

Squad Up Program

Mindez persze a következő évad, az Operation Vector Glare alatt lesz elérhető, ami egyébként május 24-től a tesztszerveren kipróbálható. A Ubisoft arra gondolt, hogy a Squad Up Program keretében kedvez azoknak a játékosoknak, akik ráveszik azokat a barátaikat, hogy újra játszanak, akik már régóta nem tették. Ez azt jelenti, hogy ha te összehozol egy 5 fős csapatot olyan játékosokkal, akik eddig nem játszottak a 7. évben, akkor ajándék Leader Packot kapsz. Ahhoz, hogy a csomagokat megkapd, legalább 5-ös szinten kell lenned, és a csapattal 5 PvP meccset kell játszani. Ezt persze többször is megteheted. Minden egyes alkalommal tehát, amikor 4 Year 7 inaktív játékost visszahozol, megkapod a packokat.

A csomagokhoz egy külön fegyverskin is készült az R4C-hez, a packokban pedig egy Year 6 operátor kapott helyett. Ezekből tehát olyan Year 6 operátort nyithatsz, ami esetleg még nincs meg neked. Ha már meg van, akkor a packok tartalma Battle Pointtá alakul, amivel húzhatod a Battle Passt.

A visszahozott csapattársak szintén kapnak egy packot, amiből Year 4 vagy Year 5 operátorokat lehet nyitni. Ha pedig te vagy az, akit visszahoztak a játékba, és te is visszahozol még inaktív playereket, te is megkapod a fenti jutalmakat.

 

A Ubisoft tehát így szeretné visszacsábítani a játékosokat. Ha engem kérdeztek, ez nem valami nagy csábítás. Valószínűleg az lesz a vége, hogy ha valaki vissza is hoz 5 meccsre Year 7 során inaktív playereket, azt csak a jutalom miatt teszik majd, aztán a játék megy is a levesbe. Valószínűleg ennél jóval több dolog kell majd ahhoz, hogy a visszacsábított játékosok továbbra is rendszeresen elindítsák a Siege-t.

Neked bejön ez a rendszer?

Hordozható csalás? – Roppant idegesítő gadgettel érkezhet a R6S Y7S3 Operatora

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×