Tegnapi cikkeinkben beszámoltunk Nektek arról, hogy kik kapnak FUT Heroes lapot a FIFA 23-ban. Azóta még tovább bővült a lista, 2 újabb névvel.

Tegnapi cikkeinkben említést tettünk arról, hogy komoly nevekkel bővül a FIFA következő részének FUT Heroes brigádja. Eddig Yaya Touré, Lúcio, Marchisio és Márquez érkezéséről jött hír. A sor azonban folytatódik.

Bizony, jól látjátok: jön a hórihorgas angol is, azaz Peter Crouch a FUT Heroes-ban! Az ő érkezését nagyon sokan remélték, a játékos-társadalomban. Tényleg izgalmasnak ígérkezik ez az összeállítás jövőre!

FILE PHOTO: Football – England v France International Friendly – Wembley Stadium, London, England – 17/11/10 Peter Crouch celebrates scoring the first goal for England Mandatory Credit: Action Images / John Sibley/File Photo

A másik meglepetés azonban egy argentin úriember, mégpedig

Diego Simeone!

Atletico Madrid’s Argentinian coach Diego Simeone addresses a press conference in Madrid on February 22, 2022, on the eve of their UEFA Champions League round of 16 first leg football match against Manchester United. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP) (Photo by OSCAR DEL POZO/AFP via Getty Images)

Nos, az ő érkezésére szerintünk senki nem számított. Az Atlético Madrid mestere is újra a pályára léphet majd jövőre sokak csapatában. Most már tényleg úgy tűnik, hogy érdemes lesz vadászni a FUT Heroes lapokra. És még hol a vége?! Biztosra vesszük, hogy hamarosan még újabb nevekkel örvendeztetnek meg bennünket és benneteket a FUT-Leaker-ek.

 

Kiemelt kép: The Mirror

 

Ezt olvastad már?

Újabb nevek! – Ők is érkeznek Hero lapként a FIFA 23-ban!

 

×