Ha úgy érzed, hogy jó lenne játszani valamit, érdemes lesz a hétvégén ismét elindítani az Xboxot, hiszen ismét lesz Free Play Days.

Azok, akik amúgy is rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel, könnyen kivehetik a részüket a Free Play Days részleg lehetőségeiből. Ez azt jelenti, hogy korlátozott ideig néhány játék ingyenesen játszható. Most hétvégén az Xbox One és az Xbox Series X tulajdonosok három játékot is kipróbálhatnak ingyen.

A Dead by Daylight, a Diablo II és az Unterned június 9 és 12 között ingyen játszható az előfizetők számára.

A fenti játékok tehát a hétvégén teljesen ingyen telepíthetők és játszhatók a Xbox előfizetéssel rendelkezők számára. Ha azonban megtetszik, most kedvezményesen lehet megvenni a játékokat, amit onnan tudunk folytatni, ahol az ingyenes időszak után abbahagytuk. Íme az árak:

Ahogy az a Free Play Day esetében lenni szokott, a fenti játékok mindegyike teljesen ingyenes lesz péntek estétől hétfő reggelig, úgy mintha a cím meglenne. Az időszak lejárta után a játékosoknak meg kell venniük a játékot, hogy játszhassanak vele, vagyis nem marad meg.

Az ajánlatot erre találod!

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Az Epic ingyen játéka neked szól, ha szereted a Zeldát, a Metroidot és a Portalt

 

×