Az Activision és az Infinity Ward a Call of Duty egyik legnagyobb is problémájával foglalkozik a következő címek megjelenése kapcsán: a csalókkal.

Az Activision és az Infinity Ward végre felfedte, hogy mire is számíthatunk a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, amikor a játék október 28-án megjelenik. Persze nem véletlenül, de a kampány fontos részleteit nem árulták el, de visszatérnek a régi ismert arcok. Ezzel együtt persze a Warzone 2 érkezését is megerősítették, ami szintén még idén, 2022-ben érkezik. Az egyik legégetőbb kérdés persze az, hogy a fejlesztő hogyan kezeli majd a játékok esetében a csalókat. Valljuk be, a korábbiakban ezzel óriási gond volt, számtalan játékos a csalók miatt fordult el a játéktól.

Ha minden igaz, a MW2 és a Warzone 2 indulásakor már készen fog állni az anti-cheat rendszer.

 

A RICOCHET Anti-Cheat rendszert először a COD: Vanguardban és a Warzone-ban vezették be. A fejlesztők nemrég megerősítették, hogy mind a Call of Duty: Modern Warfare 2, mind a COD: Warzone 2.0 tartalmazni fogja a biztonsági rendszert az első naptól kezdve a PC-s verzióknál. Ez a csalásellenes program jobb esetben felismeri azokat az alkalmazásokat, amelyek tisztességtelen módon segíthetik a játékosokat. A RICOCHET-et telepíteni kell a gépre.

Az Activision ugyanakkor elismeri, hogy a rendszer nem 100%-ban csalóbiztos, így játékosoknak továbbra is reportolni kell a gyanús játékosokat. A kiadó azonban elkötelezett az anti-cheat további fejlesztése mellett. Az Activision és az Infinity Ward tehát komolyan ki szeretné vágni azokat, akik csalnak. Abban tehát biztosak lehetünk, hogy az Activision mindent megtesz a csalók ellen. De vajon sikeresen?

Ezt láttad már?

Ha játszom a Call of Duty-val, lenne esélyem egy igazi háborúban?

 

×