Összeszedtük az összes helyszínt, ahol megleled a Snap-alkatrészekhez szükséges Tover Tokeneket.

Hatalmas, Power Rangerst is a porban hagyó óriásrobotos eseménnyel rajtolt el a hétvégén a Chapter 3 Season 3, ami – ahogyan megszokhattuk már – új fegyvereket, új karaktereket, meglovagolható állatokat, megváltozott területeket és újabb küldetéseket hozott. Ja, meg itt van Darth Vader is.

Ahogyan az Epic hagyományt teremtett belőle, úgy a fentieken túl a gyűjtögethető részekből testreszabható felszerelés is kicserélődött. Ez most az Omni-blade helyett a Snap-alkatrészek lesznek, melyek tulajdonképpen a szürke robotunk egyedi testrészei – a feje búbjától kezdve egészen a lábáig.

 

Ezeket az alkatrészeket viszont nem a két szép szemünkért, hanem szokásos módon Tover Tokenekért cserébe adják, melyeket a pályán szórtak szét, így a meccsek közben szedhetjük őket össze. Területenként általában hármat találhatsz, és ha elég közel jutottál egyhez, akkor a térképen már láthatod is.

Ha viszont inkább célzottan ugranál, akkor érdemes tovább görgetned, ugyanis most összeszedtük az összes Tover Token lelőhelyét.

Hackertámadás miatt Palermo városa 30 évet utazott vissza az időben

 

via – earlygame

×