Folyamatosan érkeznek az újabb információk a közelgő FIFA 23-t illetően. Ezúttal egy nagy visszatérésről számolhatunk be.

Újabb információ látott napvilágot a FIFA széria újabb részével, a FIFA 23-mal kapcsolatban. Ezúttal egy nagy visszatérésről számolhatunk be Nektek.

Forrás: Gamer Tweak

Ugye ismerős? A kép a FIFA 21-ből származik, amikor is a Juventus más néven, Piemonte Calcio-ként jelent meg a játéksorozatban. Eltűntek a mindenki által ismert mezek, a logó, a név, minden. A keret megmaradt, de minden másnak búcsút mondhattunk. Ez átkerült a FIFA 22-re is, viszont most remek hírünk van: a FIFA 23-ban újra a régi fényében tündökölhetnek a Torinói Zebrák!

Mivel véget ért a PES/eFootball-al történt együttműködés, így egyértelmű volt, hogy a sorozat következő részére vissza kell térjen a régi rendszer. Ezzel a FIFA 23-ban újra elérhető lesz a hivatalos logó, a mezek, valamint a stadion is, így a Juve-drukkereknek újra örömteli pillanatokat tudnak okozni a készítők. Mi pedig kíváncsian várjuk, milyen újabb hírekkel lepnek majd meg minket a közelgő FIFA 23-mal kapcsolatban.

 

Kiemelt kép: Blackwhitereadallover

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Ezek az End of an Era lapok nagyot mennének!

×