A Solo játékosok igazán örülhetnek most.

A Call of Duty fejlesztői már az elmúlt szezon közepén nyilvánossá tették az elkövetkezendő 4-5 hét Playlist felhozatalát, így erre most is számíthattunk Általában a szezon végénél húzzák meg a határt, hiszen azután már friss újdonságok érkezhetnek meg a játékba, melyet nem feltétlenül szeretnének csak úgy leleplezni. Ezúttal sem volt ez másképp, immár hivatalosan is végigzongorázhatjuk, hogy mi vár majd ránk az elkövetkezendő időszakban. Csütörtök esténként mindig érdemes átvennünk az aktuális listát, hiszen a fejlesztők bármikor belenyúlhatnak a korábbi tervezetbe, nem egyszer történt már ilyen.

Nézzük is elkövetkezendő egy hét Playlist felhozatalát!

A Reloaded frissítés utáni második hét playlistje a következő:

Caldera

  • Battle Royale: Duos, Trios, Quads
  • Champion of Caldera: Solos
  • Plunder: Quads

Rebirth Island

  • Resurgence: Solos, Duos, Trios, Quads

Jól látható, hogy a Season 2-re jellemző Rebirth Island favorizálás továbbra is meglehetősen alábbhagyott, Caldera kecsegtet kellemesebb játékmódokkal. Nem véletlenül van ez így, valószínűleg a fejlesztők is látták a belsős statisztikában, hogy többen játszanak a mostanra csak papíron másodlagos mappal. Csütörtök este meg is érkezett a Solo játékosoknak kedvező, igazán pörgős szabályrendszerrel és mechanikával kecsegtető Champion of Caldera játékmód.

Június 20. és 22. között extra meglepetésre számíthatnak a Rebirth Island rajongók is, hiszen egy titkos játékmóddal készülnek nekik a fejlesztők. Egyelőre sok információt nem kaptunk ezzel kapcsolatban, de biztosan megelőzi majd egy kiadói marketing hadjárat.

Ez a két long-range fegyver kötelező választás a Warzone frissítések után

×