A Pride screenshotok nem hazudnak.

A Valorant és a többi Riot Games játék fejlesztői ezúttal sem feledkeznek meg a Pride hónapról, így több, ezzel kapcsolatos kozmetikai tárgy is megérkezik vagy épp visszatér a stúdió címeibe. A megszerzésük pontos módját egyelőre még homály fedi, ám remélhetőleg pár napon belül erről is bővebb felvilágosítást katunk a hivatalos közösségi csatornákon. A Pride hónappal kapcsolatos egyik videóban azonban rengeteg, Valoranttal kapcsolatos érdekességre bukkantak a felhasználók.

Több új játékmód is érkezhet a jövőben?

 

A legszembetűnőbb ilyen fül az „1v1” nevet viseli, melyet már régóta kérnek a játékosok és úgy tűnik, hogy nem találtak süket fülekre, a háttérben a Riot Games programozói már tesztelik a módot. ValorLeaks információi alapján egy Bo10 vagy Bo13 formátumú csatározásra számíthatunk a nagy eséllyel átalakított vagy direkt ehhez a játékmódokhoz készített pályákon.

A teljes screenshoton további finomságokat is találhatunk, kezdve a Quickplay játékmóddal, de a Test Queue Bots is izgalmasan hangzana, ha nem tudnánk, hogy egy fejlesztői fiókon készültek a képernyőmentések. Botokra egyelőre így nem kell számítanunk, ám a Quickplay érkezését nem zárhatjuk ki, mellyel gyakorlatilag több játékmódra indítunk keresést, a szerencsén és az algoritmuson múlik csak, hogy épp milyen meccsbe kerülünk pontosan.

Te várod az 1v1 módot?

Képes lesz kiszorítani a mobil a PC-s és konzolos esportot?!

×