A Ligue 1 TOTS az egyik olyan eleme idén a FIFA 22-nek, amiből mindenki profitálni szeretne, ugyanis ki ne örülne egy Neymar-nak, Mbappé-nek vagy éppen egy Ben Yedder-nek?

Tegnap este megérkezett egy olyan SBC, amellyel ismét nagyobb esélyünk nyílhat egy általunk már nagyon várt Ligue 1 TOTS lap nyitására. Nos, a 85+ Triple Upgrade SBC ilyennek tűnik.

Forrás: FirstSportz

A tegnap este érkezett küldetés mindössze nagyon maximum 40 000 Coin-ba kerül, ha fodder-ből nem tudjuk kihozni teljesen, viszont minden esélyünk megvan arra, hogy értékben a sokszorosát hozzuk ki belőle, egy-egy komolyabb TOTS lap nyitásával. Mi pedig most elhoztuk Nektek a legjobb és legrosszabb esélyeket, abból a szempontból, hogy kiket is rejthet a csomag. Annyit elárulunk elöljáróban, hogy a kb 6 milliós Neymar-tól indul hátrafelé a dolog, és a Top 4 lap közül a legolcsóbb, Lionel Messi TOTS verziója is jelenleg 1,7 – 1,8 millió Coin-t ér.

Nyilván lehet itt nagy bukás is, hiszen könnyen benne van a pakliban, hogy kapásból 3 olyan Rare Gold lap van bent a csomagban, akiknek az összértékük sem akkora, mint az SBC előállítási költsége. Szóval, a Pack Luck legyen Veletek!!!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Jöhetnek kommentben a Ti nyitásaitok!

 

Kiemelt kép: Sports Brief

 

Ezt olvastad már?

Bréking! – Újabb információ látott napvilágot a FIFA 23-t illetően!

 

×