A FIFA 22 számos csalódást keltő problémái miatt fokozott figyelem övezi az új rész, azaz a FIFA 23-mal kapcsolatos friss infókat. Most remek hírünk van a várakozóknak!

Tulajdonképpen lassan már mondhatjuk, hogy a FIFA 22-t is eléri hamarosan a végjáték, hiszen egyre jobban haladunk az idei epizód zárása felé, ez pedig egyre közelebb hozza az új rész, a FIFA 23 érkezését, valamint az azt megelőző híreket, infókat.

Forrás: Charlie INTEL

Mindenki igen nagy kíváncsisággal fordul az újonnan érkező epizód felé, hiszen a 22-ből kiindulva lesz, mit helyrehozzanak Kanadában. Most már csak az a kérdés, hogy ez megvalósul-e? Nyilván a válasz „igen”-el indul, de a későbbiek adják majd meg igazán a valósat. Amit már fixen tudunk, hogy az új rész az előbb említett „FIFA 23” néven fog megjelenni, valamint létrejön sokak vágya (vagy épp rémálma), a Cross-Play, amivel tulajdonképpen összeengedik a különböző platformok játékosait, „győzzön a jobbik” – alapon. Viszont egyéb újdonságról egyelőre nem érkezett konkrét hír… Mostanáig…

Donk Tweet-je szerint június 9-én lehull a lepel a FIFA 23-ról, egy digitális bemutató során. Mivel kiszivárgott információról beszélünk, így messzemenő következtetést nem érdemes első körben levonni, bár a legnagyobb Leaker-ek infóit lényegében biztosra is lehet venni, szóval valami mindenképpen fog történni, ami az új résszel kapcsolatos. Mi egy igen figyelemkeltő és ütős Gameplay Trailer-t várunk, szóval mindenképpen legyetek online június 9-én, hogy minél többet megtudjatok a fejleményekről! Mi is azt tesszük majd és tájékoztatunk Titeket mindenről, amit megtudtunk!

 

Kiemelt kép: Public News Time

 

Ezt olvastad már?

Hamarosan! – Pénteken érkezik a Serie A Team of the Season!

×