Azt tudjuk, hogy vannak olyan helyek a világon, ahol a szerencsejáték fanatikusok próbára tehetik tudásukat. Ezek a helyek a kaszinók. Elegáns létesítmények, ahol megadják a fogadás módját.

De vannak azonban egészen különleges kaszinók, olyan, ahová egyszer az életben érdemes ellátogatni. Mindannyian hallottunk már a Las Vegas-i kaszinókról vagy az ahhoz hasonló fényűző, minden igényt kielégítő létesítményekről. De a szerencsejáték van másik oldala is. A világon ugyanis nem mindegyik kaszinó hétköznapi – ahogy az energywin oldala sem hétköznapi. Vannak olyanok, amikre sokkal inkább a furcsa, a különleges vagy épp a szokatlan jelző állja meg a helyét. Ezek pedig új szintre emelik a kaszinók világát.

Sivatagi őrület

Desert Cave szálloda és kaszinó Ausztráliában, egy Pedy nevű kisvárosban található, amely a sivatag kellős közepén fekszik. A földrajzi adottságaiból fakadóan a nagyon meleg van, és a város felett legtöbbször erős szél fúj. Ezek az időjárás körülmények kényszerítették arra a helyi lakosokat arra, hogy a felszín alatti létesítményeket alakítsanak ki. A Desert Cave  egy földalatti kaszinó, ahol a játékosok 16 nyerőgépen játszhatnak, biliárdozhatnak, ehetnek vagy ha úgy tartja kedvük, akkor csak ajándéktárgyakat vásárolhatnak. A kaszinó kicsi, de nagyon vonzó, és minden lényeges és szükséges felszereléssel rendelkezik, amire egy szerencsejátékra vágyónak szüksége lehet. Technikailag az egész létesítmény egy homokkő belsejében található, amely hatalmas méretekkel rendelkezik. De nem mindenki fogja tudni meglátogatni ezt a furcsa kaszinót. Ugyanis nem mindegyik szerencsejátékos tud elég pénzt költeni egy ilyen kaszinó meglátogatására. Szóval, aki ide szeretne eljutni, annak azért nem árt spórolnia.

A bíróság ítél

A North Cadbury Court néven futó kaszinó, a világ legkisebbje, ugyanis egyszerre maximum harminc játékost tud fogadni. A kaszinó az Egyesült Királyságban található egy luxusház pincéjében található. Ahhoz pedig, hogy valaki itt játszhasson, ki kell bérelnie az egész házat. Amennyiben ez megtörténik, akkor bármit lehet szinte játszani: pókert, a szokásos, kaszinókban megszokott játékokat. Emellett profi osztók segítenek teljesebbé tenni az élményt. Drága, de lenyűgöző előnyökkel járó mulatság ezt. Biztosan nem ez lesz az egyik legnépszerűbb kaszinó a közeljövőben, de, hogy az egyik legfurcsább marad, az biztos.

Lebegj a vízen…

Ez a kaszinó szó szerint a vízparton található. Mint tudjuk, Velence egy különleges város, így nem is várnánk mást, mint egy csodálatos helyet. És ezt meg is kapjuk. A kaszinó az egyik legrégebbi ismert létesítmény, amely annyira különleges, hogy szavakkal nehéz körülírni. Különböző típusú kártyajátékok, több mint ezer nyerőgép és még sok minden más várja az idelátogatót. Egy történelmi jelentőségű helyszín ez, ahol a játékosok már több mint 400 éve játszanak. Ha eljutsz ide, az biztos, hogy életed legjobb estéit töltheted itt, Velencében.

Irány a börtön!

Nem, ez a kaszinó nem Kanadában, hanem Nevadában található, és valóban egy börtön belsejében található, amely a rabok és az őrök számára van fenntartva. A játékosok (rabok) élvezhetik a baccarat, blackjack, rulett, craps és sok más szerencsejáték okozta élvezetet, sőt még a sportfogadás is lehetséges. A létrehozás alapötlete, hogy csökkentsék a börtönön belüli támadásokat, és hogy a rabok boldogabbak és nyugodtabbak legyenek. Figyelembe véve azt a tényt, hogy ez a kaszinó már több mint 30 éve létezik, arra következtethetünk, a beindítása helyes cselekedet volt.

×