Végre reagáltak a panaszokra a fejlesztők, igaz, nem tűnnek túl idegesnek. Mi annál inkább.

A Warzone felhasználói ezúttal a Radar Jammer miatt kezdték el ütni a Raven Software-t, mondván: alaposan eltúlozták a képességeit, és ez indokolatlan mértékben rontja a játékélményt. Sokan egyenesen azt követelték, hogy a minitérképet zavaró eszköz tűnjön el a fenébe, de ez a kívánság aligha fog teljesülni.

A fejlesztők ugyanakkor nyitottnak tűnnek valamiféle kompromisszumos megoldásra.

 

A játékosok a Redditen indítottak forradalmat a Radar Jammer ellen – vette észre a Dexerto. A portál kiemelte: visszataszító újdonságnak, gyűlöletes kiegészítőnek nevezik az eszközt, és elsősorban a túl nagy hatótávolság, vagy éppen a túl gyakori megjelenés miatt reklamálnak. Egyikük felhozta:

„éppen a Rebirth egyik legnagyobb előnyét teszi tönkre, azt, hogy a megölt ellenség csapattársai felvillanak a térképen”.

Ennek a lépten-nyomon megjelenő Radar Jammer miatt valóban lőttek, de nem is lenne olyan nagy baj, ha nem takarna ki valóban túl nagy területet.

Kép: progameguides.com

Azok, akik készpénznek vették a zavaró megszüntetését, csalódniuk kell – legalábbis a BeenoxCODPC fejlesztőcsapat egyik válasza alapján, amit TheGhostOfHope tweetjére adtak. E szerint valóban csak a Jammer javításán, és nem a kivételén gondolkodnak.

A megjegyzésben csak annyit ígértek, hogy javítás lesz, és ezt „szuperkomolyan” veszik, a játékélmény fokozása érdekében. Határidőt nem, csak ígéretet kaptunk – az is valami, de reméljük összekapják magukat!

Azért így is maradt elég vonzó tulajdonsága a Season 3 Reloaded-nek:

Föld alatti utazás, új tárgyak és egy friss SMG – Ezzel vár minket a Warzone Season 3 Reloaded frissítése

 

https://leet.hu/gyereknap/

×