Mit érdemes tudni a Google Workspace-ről? Hogyan könnyíti meg a vállalkozók mindennapjait? Ki lehet próbálni ingyen ezt a lehetőséget? Az alábbiakban minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban.

Miért érdemes kipróbálni a Google Workspace nyújtotta lehetőségeket?

A Google népszerű szolgáltatása, a Google Workspace (korábbi nevén G Suite) jelentős mértékben megkönnyíti a munkavégzést a vállalkozók számára. Üzleti használatra fejlesztett szoftvercsomagot biztosít, amely segítségével megkönnyíthető a kommunikáció és növelhető a hatékonyság. Mindemellett pedig hozzájárul a biztonságos adatkezeléshez, amit tanúsítványok is igazolnak. Ráadásul nagy tárhelyet biztosít és megkönnyíti a tárhelymenedzsmentet. A fájlok elvesztésétől sem kell tartani a Google Workspace alkalmazása mellett, hiszen egyszerre tárolja a számítógépen és a felhőben az adatokat. Minden egyes változtatást követően automatikusan szinkronizál a rendszer, és egyszerűbbé teszi a biztonsági mentést is. A Google Workspace a vállalkozás fejlődéséhez szükséges teljes rendszerhez kiváló alapot biztosít, ezáltal hozzájárul a hatékony működéshez és a növekedéshez. Ez többek között annak köszönhető, hogy minden olyan szükséges irodai alkalmazást biztosít, amire a munkatársaknak a feladatok elvégzése során szükségük lehet. Az előnyök sora itt még nem ér véget, hiszen a segítségével vállalati domainnel ellátott Google-fiók is létrehozható, amely spam- és reklámmentes.

Hogyan járul hozzá a hatékony kommunikációhoz a Google Workspace?

A Google Workspace a hatékony kommunikációhoz többek között a Google Meet, a Naptár, a Gmail és a Google Chat segítségével járul hozzá. Mindemellett a Google irodai csomag tartalmazza a következő alkalmazásokat: Google Docs, Google Slides, Google Keep, Google Sheets és Google Forms. Ráadásul az említett alkalmazások lehetővé teszik a valós idejű együttműködést azok számára, akik jogosultsággal rendelkeznek a dokumentumok szerkesztéséhez. A Google Drive-nak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan lehet tárolni a fájlokat, a Google Cloud Search-nek köszönhetően pedig egyszerűen lehet keresni a vállalati tartalomban. Mindemellett fontos megemlíteni, hogy nem kell tartani a rendszer használatától, hiszen a Google Workspace bejelentkezés és használat egyaránt egyszerű. Különféle csomagok közül lehet választani, így egyszerűen meg lehet találni azt a változatot, mely a legjobban megfelel az elvárásoknak. Gyakran választott csomag a Google Workspace Business Standard. Ráadásul ingyenes kipróbálásra is van lehetőség, amely eredetileg 14 nap, de ez 30 napra is növelhető a FOTC Google-partner segítségével. Továbbá a FOTC által specialisták segítségével lehet kipróbálni a felhőben történő munkavégzés lehetőségét. Mindemellett a Google Workspace for Education lehetőségre is érdemes kitérni, amely a távoktatás és az iskolai tanulás támogatására jött létre. Lényegében minden olyan eszközt biztosít, amelyre szükség lehet a tanulás során. Része például a Google Classroom Platform, amelyben osztályokat lehet létrehozni és feladatokat lehet közzétenni. Továbbá része a Google Meet, amellyel videós konferenciákat lehet tartani. Ez csak néhány példa volt, de a Google Workspace for Education minden olyan eszközt biztosít, amire szükségük lehet a modern oktatási intézményeknek. A Google Workspace for Education minden olyan iskola számára ingyenes, amely nemzetközileg vagy államilag elismert bizonyítványt ad, illetve elismert és akkreditált az állami hatóságok által.

×