Bizonyára sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mi következik most, hogy egyre inkább közelítünk ahhoz, hogy találkozzunk a FIFA, illetve az EA saját gyártású futballjátékaival.

Elég eseménydús májust tudhatunk lassan a hátunk mögött, hiszen volt itt minden :a még jelenleg is zajló Team of the Season-láz, rengeteg újabb baki az EA-től, valamint a nagy hír, miszerint szétválik a kanadai cég a FIFA-tól.

Forrás: Twitter

Nyilván sokatokat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon milyen újításokkal fogják majd a gyártók a saját játékaikban bevonzani a player-eket. Akárhogy is nézzük, alapjáraton az Ultimate Team mód megjelenése alapjaiban megreformálta a futballjáték módok akkori helyzetét. Nem beszélve arról, hogy ott volt például FIFA Street, amit a későbbiekben váltott egy ún. belső játékmódként a VOLTA, ami egészen elképesztő látványvilággal hozta be a freestyle -, illetve az utcai foci világát.

Forrás: Cultured Vultures

Aztán ott volt egy futballal tarkított Story Mode, a THE JOURNEY, amelyben egy fiktív fiatal játékos, Alex Hunter pályafutásának előrehaladásáról gondoskodhattunk, itt megjelent cameo-ként számtalan világsztár futballista is. Bizonyára egyikőtök sem venné rossz néven, ha valamilyen formában visszatérne mindkét cég saját futballjátékában ez a mód, hiszen – mindent összevetve – egy elég sikeres vállalásnak lehetett tekinteni.

Forrás: FifaUltimateTeam.it

És ez a néhány kiemelt újítás csak a jéghegy csúcsa volt az elmúlt éveknek, számtalan további újdonságot kaptunk a FIFA részek során. Igencsak jól át kell gondolni majd a készítőknek, hogy mivel tudják magukhoz csábítani a jelenleg még zavarodott, vagy éppen csalódott játékosokat, így nem kizárt, hogy fellapozzák ezeket a régebbi elemeket, hogy leporolva, feltuningolva, a hibákat kijavítva beinduljon a masszív gyártás és alkotás. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk!

Nektek melyik volt a kedvenc módotok az elmúlt FIFA részekben?

 

Kiemelt kép: Mobidictum

 

Ezt olvastad már?

Első kör pipa! – A tegnap érkezett SBC-vel lezárult a TOTS Swaps 1!

×