A tematika gyanúsan stimmel, ám bármikor okozhatnak meglepetést a fejlesztők.

Annak ellenére, hogy a fejlesztők meglehetősen szűkszavúak a Valorant következő pályájával kapcsolatban, egyre több információ jut el el a játékosokhoz. Egy részüket maga a Riot Games juttattja el hozzájuk a különböző in-game utalásoknak köszönhetően, míg a többi hírt az adatbányászoknak köszönhetjük.

Bár hivatalos megerősítés nem érkezett még, erősen feltételezhetjük, hogy a következő szezonban debütál a nyolcadik pálya. Erre utal a jelenlegi Battle Pass néhány kozmetikai tárgya vagy az éppen zajló Night Market háttere. Szinte minden kétséget kizárólag Lisszabon ad otthont a pályának és az is sejthető, hogy a víznek nagy szerepe lesz a map kinézetében, felépítésében.

Meg is érkezett az első hivatalos teaser?

 

A Valorant Twitter fiókja két esetben szokta aktivizálni magát a frissítéseken kívül: új ügynökök/pályák vagy skincsomagok érkezésekor. Ezúttal is beszélhetnénk az utóbbiról, ám a nyolcadik pálya kialakításának ismeretében inkább a map teaser mellett tették le a voksukat a felhasználók.

A tavaszi pletykák alapján a pálya kialakításában szerepe lesz egy hatalmas kupolának is, mely a dagály ártalmas hatásaitól óvná meg kedvenc ügynökeinket. Ez teljesen egybe vág a korábban említett Night Market hátterével és a fenti képes bemutatóval is. Holnap késő délután megérkezhet az új Valorant frissítés NA/LATAM régióba, mely tisztázhatja, hogy pontosan mit is látunk a fenti képen.

Elégedetlenek a Valorant játékosok – Napokon belül reagálnak a fejlesztők

https://leet.hu/jbl-bt/

×