A Riot Games is érzi, hogy talán egy kicsit túl pesszimista képet festettek a játék jövőjével kapcsolatban.

A Valorant fejlesztői csütörtökön ismertették a terveiket a játékkal kapcsolatban. A szokásos „Ask Valorant” formátumot követték, így válaszolták meg a felhasználók által feltett kérdéseket. Több szempontból is csalódás volt a bejegyzés, melyet meg is jegyeztek a játékosok. Egyrészt a Replay teljes kizárása fájó pont volt mindenki számára, másrészt pedig gyakorlatilag arról szólt a poszt, hogy milyen NEM lesz a Valorant jövője, ahelyett, hogy némi plusz információt is kapott volna a közösség.

A fejlesztők is rájöttek erre, az elkövetkezendő napokban új blogbejegyzéssel jelentkeznek majd!

Arnar Hrafn Gylfason, a Riot Games egyik munkatársa jelentkezett egy twitlongerben megfogalmazott válasszal a közösség számára. Elmondása szerint teljes mértékben megértik a felhasználók frusztráltságát a nem túl pozitív tartalmú bejegyzést követően. Hibába estek, hiszen ahelyett, hogy a háttérben már bőszen készülő újdonságokról ejtettek volna szót, inkább „kifogásokat” emeltek ki azokkal a funkciókkal kapcsolatban, amelyre nem számíthatnak a játékosok.

Jól tudjuk, hogy úton van már az új pálya és bizonyára az ügynökök sem állnak meg Fade-nél, ezért az elkövetkezendő napokban várhatunk egy újabb blogbejegyzést, melyben megismerhetjük a fejlesztők hosszútávú terveit és talán kicsit megnyugodhat a kritikusabb réteg is. Sokan reménykednek, hogy a cég meggondolja magát a visszajátszással kapcsolatban, remélhetőleg arról is elejtenek néhány szót.

Pályaválasztás, replay és ajándékozás – A fejlesztők a Valorant jövőjéről beszéltek

https://leet.hu/major/

×