Sok játékos örülne ennek a funkciónak.

Manapság szinte minden játékban, legyen szó teljesen Free to Play vagy épp AAA címről megtalálhatunk különféle kozmetikai tárgyakat. Ezek semmilyen játékbeli hátrányhoz vagy előnyhöz nem juttatnak minket papíron, ám a fegyvereink, karaktereink, tárgyaink kinézetét radikálisan is megváltoztathatják. Sokaknak még mindig a CS:GO jut eszébe a skinekről, hiszen ott a textúrák mögött egy egészen komoly piac- és csererendszert is találhatunk, melyek segítségével megszabadulhatunk a megunt kinézetektől, eladhatjuk vagy elcserélhetjük azokat.

Úgy tűnik, hogy valami hasonló érkezhet a Warzone 2 és Modern Warfare 2 játékokba is!

 

A korábban többször bizonyított leaker, TheGhostOfHope szerint a harmadik, DMZ nevet viselő játékmódban találhatunk majd egy Marketplace (Piactér) nevet viselő funkciót, mely segítéségével in-game tárgyakkal üzletelhetünk vagy épp cserélhetjük el azokat. A DMZ módban megszerzett skineket, blueprinteket és egyéb tárgyakat használhatjuk a Multiplayer és Warzone 2 módokban is.

Valószínűleg a designerek által megálmodott kozmetikai tárgyak egy része lesz csak ilyen formában cserélhető, eladható, ám így is hatalmas lépést jelentene a játékosok számára. A kollaborációs vagy exkluzív Store skinek nagy eséllyel továbbra is a fiókhoz lennének kapcsolva. A végleges kiadásig természetesen változtathat az Activision a fenti funkción, ám a közösségi csatornákon leginkább pozitív kommentek voltak, így hiba lenne ezt nem figyelembe venniük.

Így állítsd be helyesen a Warzone FOV-ot – Akár a győzelem is múlhat rajta

https://leet.hu/major/

×