Hamarosan elkezdődnek szállingózni az első hírek a FIFA 23 kapcsán, főleg, hogy a napokban konkretizálódott az EA és a FIFA szétválása. Vajon miket várhatunk az új résztől?

Hamarosan, de legalábbis a közeljövőben elkezdődnek a különböző szállingózó hírek a FIFA sorozat újabb részével kapcsolatban. Nyilván van számos olyan elképzelés, amiket jó lenne ha változtatnának a jelenlegi FIFA 22-höz képest.

Forrás: FIFA Infinity

Amit már biztosra vehetünk, hogy a Cross-Play az egyik újítás, ami meg fog jelenni az új, de egyben az utolsó közös játékban. Emellett viszont kíváncsiak vagyunk mi is, de bizonyára Ti is, hogy mi minden jöhet még a következő epizódban. Biztosan vannak olyan elvárásaitok, amiknek nemcsak, hogy örülnétek, de minden bizonnyal több embernek is meghozná a kedvét a továbbiakhoz. Legyen szó a kapusok bénázásáról, vagy az agyonhype-olt franciákról, a rage quit szankcionálásáról, stb., egy biztos: lesz min változtatni a kanadaiaknak.

The only thing I want in FIFA 23… from FIFA

Ennek a Redit felhasználónak viszonylag nyugodt játékbeli élete lehet, mert ő szimplán azt várja el a következő résztől, hogy

„a Tifo-k és a labdák ne kapjanak Walkout animációt.”

Tény, hogy ez fölösleges és olykor idegesítő lehet, de azért vannak ennél lényegesebb és nagyobb prioritású dolgok, amin változtatni kell.

Ti mit vártok el a FIFA 23-tól?

 

Kiemelt kép: Sports of the Day

 

Ezt olvastad már?

Újabb fantázia lapok! – Így nézne ki 3 korábbi Bundesliga TOTS játékos Flashback változatban!

×