Szerda este elstartol a két hétig tartó káosz Warzone-ban.

A Call of Duty fejlesztői már hetekkel ezelőtt jelezték, hogy május 11-én elstartol az Operation Monarch nevet viselő esemény, melynek főszereplői Godzilla és Kong lesznek. A közösségi csatornákon már kedd délután elkezdték húzni a közösség agyát, 19:00 környékén pedig meg is érkezett a hivatalos trailer és egy kis leírás is, hogy mire számíthatunk.

 

A szörnyek bemutatása után azonnál rá is tért a játékszabályokra a hivatalos dokumentum. Nézzük is ezeket:

  • Egy hatvan játékost magába foglaló módról beszélünk, mely Quad formátummal érkezik meg a játék Playlist felhozatalába
  • A játékosok Monarch Inteleket találhatnak a Supply Boxokban, speciális dropokban vagy épp ellenfeleik lootjai között.
  • A fenti Intelek segítségével táplálhatunk egy speciális in-game indikátort a képernyőnk jobb oldalán, mely segítségével feloldhatunk Killstreakeket, Loadout Dropokat, ha teljesen feltöltjük a fentebb említett mérőt, akkor megkapjuk a Titan Killstreaket. Hasonló rendszer működött annak idején a Power Grab játékmódban.
  • Az Intelek gyűjtögetése közben a játékosoknak figyelniük kell Kongra és Godzillára is, melyek alap esetben meglehetősen békések, ám a Titan Frenzy alatt agresszívvá válnak.

Titan Frenzy

  • A fentebb említett Titan Frenzy egy olyan időszakot jelöl, amikor Kong és Godzilla veszélyessé válik a játékosok számára.
  • A játék figyelmeztetése után két dolgot tehetnek a játékosok: elszaladnak vagy megpróbálják a szörnyeket megsebezni
  • Az a Squad mely a legtöbbet sebzi a szörnyekbe, kap egy S.C.R.E.A.M. Device névre hallgató tárgyat
  • A Titan S.C.R.E.A.M. Device (Titan Sonic Communication Radar and Echolocation Array Module) egy olyan Killstreak, mely gyakorlatilag a játékosok kezébe adja a szörnyek képességeit, hogy Caldera valamelyik pontján hatalmas pusztítást végezzenek. A játékosok választhatják ki, hogy Godzilla vagy Kong képességét szeretnék használni ellenfeleik ellen.

A fejlesztők rengeteg megszerezhető tartalommal készülnek a felhasználók számára, több Charm, Emblem és Spray is kiosztásra kerül majd az in-game küldetéseknek hála.

https://leet.hu/major/

×