Tegnap beszámoltunk arról, hogy a Dortmund angol középpályása, Jude Bellingham már biztosan kap TOTS lapot. Ezúttal viszont a Bayern München lengyel csatáráról érkeztek remek hírek!

Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel származású csatára is már biztos, hogy benne lesz az idei Bundesliga TOTS keretben. Előző cikkünkben már említettük Bellingham érkezését is, viszont ezúttal egy még ütősebb lapról van szó.

MUNICH, GERMANY – APRIL 23: Robert Lewandowski of FC Bayern Muenchen gestures during the Bundesliga match between FC Bayern München and Borussia Dortmund at Allianz Arena on April 23, 2022 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Az értékeket a Twitter-en megtalálható FIFA 22 News oldal tette közzé, márpedig amit ők megosztanak, azokkal a számokkal, lapokkal már biztosan számolhatunk. Így jövő héten egy olyan Bundesliga támadó zsebelhető be, amelynek a védekező értékén kívül mindegyik 90, vagy afeletti, valamint a Rating is 98, illetve 5 * Weak Foot-ot kap. Nagy valószínűséggel a német bajnoki csapatot építőknek egyértelmű célpontjává válik Lewa kártyájának megszerzése. Nos, íme a lengyel csillag érkező TOTS lapjának hivatalos értékei:

Ti elfogadnátok a csapatotokban?

 

Kiemelt kép: Eurosport

 

Ezt olvastad már?

Kiszivárgott! – Íme a Bundesliga TOTS első leak-elt kártyája!

×