Ha igaz, azzal csak jól járhatunk: közös események, új kiegészítők jöhetnek, ráadásul ingyen!

Egyre több jól értesült osztja meg, hogy a két játék crossoverének korábban elhintett híre igaz: kölcsönösen be fogják engedni egymást a felületeikre – vette észre a GamingonPhone. Az értesülések kísértetiesen közel esnek a Fall Guys új szezonjának premierjéhez, ami állítólag ingyenes lesz, tehát egy effajta promóció messze nem lehetetlen.

Kép: Epic Games

Az ismert Fortnite-szivárogtató iFireMonkey egy tweetben erősítette meg, hogy korábbi híresztelése igaznak bizonyult: az Epic Games valóban dolgozik két új Fall Guys URL-en, amelyek átirányítják utóbbi játékosait az online lövöldébe. A twitterező azt szúrta ki, hogy egy a játékból a Fortnite-ra irányuló URL-t nemrég módosítottak, vagyis

az „Epic Fall Guys verseny” tényleg megvalósul – magyarázta.

 

A kiszivárgott információk alapján a Fall Guys a Rocket League nyomdokaiba lép és az így megjelenő Fall Guys Trials nagyon hasonló lesz, mint a Lantern, vagy a Zero Build Trials, amelyekben a felhasználókat a játékon belüli kihívások teljesítéséért díjazzák. A Fall Guys a Llama-Rama esemény mintájára azt kéri majd a belépőktől, hogy játszanak Rocket League-et, amiért cserébe Fortnite csemegéket fognak kapni.

 

A battle royal műfaj mesterei egymást népszerűsítik az együttműködéssel, de a Fall Guys esetében az sem elhanyagolható szempont, hogy várhatóan ingyenessé válik, ami rendesen megnövelheti a felhasználók számát, és közben a márka sem sérül, mert a játék a saját megjelenésével azonos módon fog feltűnni a Fortnite-ban.

Brutális mennyi játékost fognak beszippantani – pedig már így is felülmúltak minden elképzelést:

Nem akármilyen Guinness rekordot állított fel a Fall Guys

 

https://leet.hu/major/

×