Idén a WHAT IF Promo-t váltotta a FUT Fantasy a FIFA 22-ben. A lapok fejlődésének lehetősége bezárult. Lássuk, hogyan alakult a sorsuk?

A FUT Fantasy volt idén az a Promo, ami feltehetőleg a tavalyi WHAT IF eseménysorozatot váltotta idén, a FIFA 22-ben.

Forrás: FIFA U Team

Bár maga az indulás nem volt éppen zökkenőmentes – lásd az Eriksen-bakit -, mégsem lehet azt mondani, hogy rosszul sikerült a Promo: sokan figyeltétek a lapok fejlődésének alakulását, találgattatok, rengeteg kérdést tettetek fel. Viszont elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor is ideje bejelenteni: lezárult az eseménysorozat. Minden játékoslapnak megvolt a lehetősége a szintlépéshez, viszont az 5 mérkőzés letelt, így már további lehetőség nincs a fejlődésre.

Összesen 44 lap volt megszerezhető a játékban, ebből azonban közel a fele, azaz 21 érte el a maximális +3 Rating-et. 14 játékos kapott +2 szintet, valamint 4 kártya csupán +1 Rating emelkedéssel zárta a Promo-t. Előfordult viszont olyan is, hogy olyan szerencsétlenül jött ki bizonyos esetekben a lépés, hogy nem sikerült egyetlen szintet sem lépni, ez 5 lap esetében fordult elő. Akárhogy is nézzük, 44 lapból 39 esetében volt szintbeli előrelépés. Hogy ti is lássátok, hogyan sikerült a FUT Fantasy kártyáknak az esetleges előrejutása, íme a teljes lista:

Nektek hogy sikerült a FUT Fantasy?

 

Kiemelt kép: www.gametripstrick.com

 

Ezt olvastad már?

Win, vagy Lose? – Íme a 6 legjobb és 6 legrosszabb lehetőség a legújabb SBC-ből!

×