Sok-sok évnyi várakozás után végre az alkotók és a rajongók álma is valóra válik.

A filmipar egyik legmagasabbra tartott rendezője, James Cameron idestova 13 évvel ezelőtt mutatta be a szinte minden rekordot megdöntő fél-CGI csodáját, az Avatart. A film ugyan nem aratott osztatlan kritikai sikert, a nézők imádták, azonban hiába a neves rendező elhivatottsága és akarata, a folytatás sehogyan nem jött eddig össze.

Eddig, ugyanis most már jöjjön fagy és hóvihar, az Avatar régóta tervezett második része, a The Way of Water december közepén biztosan megérkezik a mozik vásznára. Ezt bizonyítandó az előzetest néhány szerencsés már láthatta a legújabb Doktor Strange előtt, most pedig a másfél percnyi kedvcsináló erejére mindenki visszatérhet Pandora csodálatos, élő és lélegző világába.

Az alapfelütés szerint egyébként 10 évvel járunk az első rész eseményei után, vagyis miután Jake szembeszállva a munkaadóival teljes értékű tagja lett a na’vik egy törzsének, sőt, amolyan legenda is lett, amiután Toruk Maktóvá vált. Jake és Neytiri ezután egy család lettek, gyerekekkel, akiknek nagyon úgy tűnik, hogy ismét meg fog gyűlni a bajuk az emberiséggel, miközben felfedezik Pandora eddig még sosem látott szegletét.

Az Avatar: The Way of Water december 16-án kerül a mozikba.

 

Gondolatvezérlésű robotkart fejlesztett egy 17 éves középiskolás

 

https://leet.hu/major/

×