Ár-érték arányban nem sok kihívója van.

A keddi Fortnite frissítés előtt elindult a pletyka Twitteren, mely alapján már számíthattunk arra, hogy valamilyen formában visszatér a Season 4-es Omega skin a játékba. Természetesen egy az egyben nem hozhatták vissza az Epic Games grafikusai, de egy kis lovagos kinézettel megfűszerezve már a régi játékosok sem nagyon köthetnek bele a történetbe, hiszen könnyen megkülönböztethető a két outfit. A fejlesztők olyan körítést pakoltak az Omega Knight mellé, melynek köszönhetően szinte kihagyhatatlan ajánlat lett, főleg, ha kicsit el vagyunk maradva a heti és napi küldetésekkel.

Ezért érheti meg duplán megvennünk az új skint!

Omega Knight

A skin 1200 V-bucks-ba kerül, tehát nem feltétlenül kell rá valódi pénzt költenünk, Save The World farmolásból is kitermelhetjük az árát. Ez sem hangzik rosszul, ám a hozzá járó feladatok teszik igazán ellenálhatatlan ajánlattá. A fejlesztők 4 heti küldetéscsomagot adnak az outfit mellé, ezekkel oldhatjuk fel az arany stílust, a Back Blinget és csákányt. A küldetéscsomagok pedig egyenként egy teljes szintlépést biztosítanak a játékosok számára.

Az első heti Level-Up tokenek

Az Item Shopban megvásárolható, egyszeri extra 25 szint 1850 V-bucks-ba kerül, míg jelen esetben 1200 V-bucks-ért kapunk egy ikonikus OG szereplőt formázó outfitet, egy csákányt, egy extra stílust és 28 ajándék szintet. Négy héten keresztül érkeznek a szigetre a Level-Up tokenek, melyeket nemes egyszerűséggel csak fel kell vennünk. Akár Team Rumble módban is megtehetjük ezt, így attól sem kell félnünk, hogy idő előtt megölne valaki minket.

A fenti térképen megtalálod az első heti adagot, jó gyűjtögetést!

A Microsoft segít – Ismét Fortnite-ozhatunk iPaden és iPhone-on

https://leet.hu/shop/white-shark/

×