Nem kell hozzá sem alkalmazás, sem előfizetés.

A Fortnite leakerek szerda késő délután észrevették, hogy az Item Shop szokatlanul korán fog frissülni csütörtökön. Ez általában valamilyen nagyobb bejelentéshez vagy kollaborációhoz is kapcsolódik, így mindenki izgatottan várta, hogy 18:00-at üssön az óra. Azt már a tényleges Item Shop bővítés előtt lehetett tudni, hogy az Xboxhoz köthető skinek térnek vissza a játékba, amit elsőre senki nem értett. Szerencsére az Epic Games és a Microsoft hamar tisztázta a dolgot:

Megérkezett az Xbox Cloud szolgáltatásba a Fortnite, így hosszú várakozás után iPhone és iPad készülékeken is belevethetjük magunkat a játékba!

 

A Microsoft külön blogposztot is szentelt az eseménynek, melyben több hasznos információval is ellátták a játékosokat. Fontos kiemelni, hogy jelen pillanatban 26 ország felhasználói játszhatnak ilyen formában a Fortnite-tal, de szerencsére hazánk is beletartozik ebbe a szűk listába. Két fontos követelmény van még:

Nincs szükségünk sem alkalmazás telepítésére, sem előfizetésre, teljesen ingyenesen és bérmentve játszhatunk a battle royale játékkal. Kontrollerrel sem kell rendelkeznünk, teljes mértékben támogatott az érintőképernyős bevitel. A játékhoz nem kell mást tennünk, mint böngészőben felkeresnünk a http://www.xbox.com/play weboldalt, majd bejelentkeznünk egy Microsoft fiókkal. Amennyiben már van Xbox fiók kapcsolva az Epic Games accountunkhoz, érdemes azzal kezdenünk a próbát.

Új ICON skinnel bővül a Fortnite – Ingyen is megszerezheted az outfitet

https://leet.hu/shop/white-shark/

×