Az elmúlt időszak nosztalgiázásai után ismét egy ilyen tartalommal érkeztünk. Nézzük meg, mit kaptunk a mai napon a FIFA 17-ben!

Korábban is hoztunk már Nektek nosztalgiázni valót. Ezúttal sem lesz másképp: általában a visszatekintős cikkeinknek a fő témája, hogy mi történt az adott napon, de egy korábbi FIFA részben. Ezúttal a FIFA 17 kerül a középpontba.

Forrás: Rendszerigény.hu

A sokaknak ismerős Marco Reus töltőképernyőt követően a mai napon, azaz május 6-án nem akármilyen lapok érkeztek, mint Man of the Match kártyák, egészen pontosan 7 játékos. A Cristiano Ronaldo-kultusz a virágkorát élte, hiszen 98-as speciális lappal köszönt be a portugál támadó, akkor még a Real Madrid színeiben. A másik nosztalgikus élményt nyújtó speciális kártya Higuaín 95-ös lapja, akkor még a Juventus keretét gazdagította. Érdekes tény, hogy ez a 95 Rating volt a harmadik legmagasabb érték, amivel az Ultimate Team története során az argentin támadó kártyát kapott. Nos, íme a többi lap is, ezek a MOTM játékosok érkeztek a mai napon a FIFA 17-ben:

Ma pedig megjöttek a PL TOTS lapok, mindenkinek sikeres nyitásokat kívánunk!

 

Kiemelt kép: SpySports

 

Ezt olvastad már?

Hibát hibára halmoznak – Megjöttek a korrekciós FUT Champs Pick-ek!

 

×