A Rainbow Six: Siege egyik pályája egy rejtett easter egget tartogat, ami talán az egyik legfrappánsabb mind közül. Te már megtaláltad?

Természetesen, amikor a Rainbow Six: Siege-ről beszélünk, mindenki tudja, hogy egy Ubisoft játékról van szó, ami rendre tartogat utalásokat más franchise-okból, játékokból. Ezért szeretem például a Villát, ahol az egyik spawn-ponton a kútban egy zombi van elzárva, vagy pont ezen a mapon Ezio látszódik egy távoli torony tetején az Assassin’s Creedből. A Rainbow Six: Siege Villa easter eggekből már készítettünk korábban egy összefoglalót, ahogy minden pálya esetében. Most azonban egy eddig számomra is rejtett easter egget mutatta be egy Reddit felhasználó, amit megtalálni sem igazán könnyű.

Ez az easter egg valójában a Siege korai borítóképét ábrázolja, árnyék formájában, egy rejtett szobában.

Az easter egg talán már nem elérhető

A rejtett szoba és az easter egg Tower mapon volt megtalálható, az odajutást viszont lehetséges, hogy a Ubisoft már egy frissítésben megakadályozta. Alapvetően Tower mapon van egy piros doboz abban a szobában, ami a konyhához meg az étteremhez kapcsolódik. Ez hivatalos nevén: Bird Room. Itt a sarokban találtok egy piros dobozt, amit össze kell törni. Ha ide bedobsz egy drónt, és végigmész a könyvek mögötti drón-lyukon, egy titkos szobát lehet találni csupa érdekességgel.

 

Persze a dolog nem újdonság, évek óta lehet tudni, ám lehet olyan, aki még nem hallott róla. Illetve azt gondolom, hogy ez lehet a Siege legérdekesebb easter eggje, hiszen sajnos kevés hasonló rejtett szoba van a pályákon. Imádom az ilyen sztorikat. Sokak szerint egyébként ez az egyetlen érdekesség Tower mapon, amit valóban utál a közösség.

Ezt láttad már?

Ez nem a Siege! – Miért nem illik a Rengoku event a Siege világába?

 

https://leet.hu/shop/white-shark/

×