Ha van Netflix előfizetésed, akkor jobb ha tudod, hogy minden hónapban közel fél tucat játékot kapsz teljesen ingyen.

A Netflix hónapról-hónapra egyre csak bővíti a mobiljátékos kínálatát, amelyhez csomagtól függetlenül minden előfizető korlátlanul és bárminemű plusz költség nélkül hozzáférhet.

Viszont, mivel a streaming szolgáltató alapvetően filmekre és sorozatokra specializálódott, ezért több másik játékszolgáltatástól eltérően ezeket a játékokat magunknak kell megkeresni és letölteni az adott platform hivatalos áruházából, és csak azután érhetőek el a Netflixes alkalmazásból. Cserébe azonban teljesen ingyen, reklám és mikrotranzakció nélkül játszhatunk velük.

A játékos kínálat növekedése májusban is folytatódik, ezúttal pedig öt remek mobilos alkotást próbálhatunk ki – a már meglévőek mellett természetesen. A játékok a hónap során fokozatosan kerülnek be a Netflix Gamingbe, a legtöbbjükre egyelőre még várni kell egy picit.

1. Exploding Kittens – Robbanó Cicák

Az Exploding Kittens – alias Robbanó Cicák – kártyajáték a fizikális alteregójának videojátékosított változata, annak összes szórakoztató velejárójával. Ez azt jelenti, hogy a játék tele van felrobbanni akaró cuki cicával, a lényeg pedig, hogy ne akkor döntsenek az önmegsemmisítésről, amikor éppen a mi kezünkben vannak. A kártyajáték mérhetetlenül zseniális és vicces, amit a Netflix előfizetői most már a buszon-vonaton-metrón-villamoson is játszhatnak – haverokkal, vagy totál idegenekkel egyaránt.

 

2. Townsmen – A Kingdom Rebuilt

A Townsmen egy eredetileg 2019-ben konzolokra és PC-re, majd mobilokra megjelent városépítős stratégia, annak is inkább a klasszikus fajtájából. Májusban ez is a Netflix Gaming része lesz, így ha szeretted a Settlers, a Pharaoh vagy a Caesar sorozatokat, akkor ezzel is tehetsz egy próbát, ha van aktív előfizetésed.

 

3. Dragon Up

Ez egy mondhatni tipikus mobilos kaland, aminek központi eleme Billy, a házisárkány. A Netflix májusban ezt is a kínálatába pakolja, de előtte minden mikrotranzakciót és reklámot kipucolnak belőle.

4. Moonlighter

A Moonlighter egy rogue-lite elemekkel teletűzdelt akció szerepjáték, ami eredetileg konzolokra és számítógépre jelent meg. A pixelgrafikájú játék egészen izgalmas kalandokat ígér, számos felfedezni valóval, vagyis ha szereted a műfajt, akkor egy kötelező darab.

5. Relic Hunters: Rebels

A Rogue Snail által készített játék a Relic Hunters színes lövöldözős sorozat legújabb, és az első mobilra készült darabja. A sci-fi RPG nagy hangsúlyt fektet a fegyveres harcokra, összesen 44 különböző stukkerrel lehet kísérletezni az izgalmas összecsapások során. A stúdió szerint részben úgy tervezték a programot, hogy jól fusson a régebbi telefonokon is, még jobb hír pedig, hogy ez már elérhető a Netflix Gamingből.

A játékokat tehát (a Relic Hunter kivételével) májusban fokozatosan fogják megkapni a Netflix előfizetői, akik teljesen ingyen tölthetik le és indíthatják el őket Androidon és iOS-en.

Ezeket nézheted: Az összes film és sorozat, ami májusban érkezik a Netflixre

 

https://leet.hu/samsungssd/

×